Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
Globe
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Kärleksdikter för dig

Författare: Alex Buvnäs

Min bok är en Diktsamling som jag skrev lite då och då. Om jag ska förklara mig så är det så ibland: Man kan skriva en dikt per vecka eller så kan det ta ett helt år och skriva en halv dikt. Det kallas ibland för att man har fått skriv kramp. Mest handlar mina dikter om kärleken. Den här gången skrev jag direkt till dig som läser dem. Jag hoppas förstås att du ska tycka att det var värd att läsa boken.


Alex Buvnäs

Jag är en man på 63 år som fortfarande är kär i min fru som jag träffade för nästan 24 år sedan. Samma dag som jag såg henne för första gången blev jag kär i henne. Framförallt i hennes ögon och hennes utstrålning. Jag hör jämt att människor inte längre tror på kärleken och att allting är bara en dröm. Men inte för mig, kanske det beror på att så många har redan en bild på den perfekte. Vilket jag anser att det är omöjligt att hitta. Kanske hade allting ändrat sig om man tänkte istället: Vad kan jag göra för att få den perfekte att känna sig nöjd och glad och kanske till och med lyckligt. Och då lovar jag dig att du själv kommer att få dubbelt så mycket uppmärksamhet tillbaka.


Antal sidor: 54Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 129:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close