Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

EN STAD SOM ANDRA

Författare: Alex Buvnäs

Boken är en blandning av: En berättelse om den längsta delen av mitt vuxna liv i Malmö, Sverige. Vilket är hela 40 år. En Diktsamling som jag skrivit från det djupaste i mitt liv och mitt hjärta. Korta Noveller som en dag kom bara till mitt huvud och jag skrev ner dem på ett papper. Som ni ser är boken väldig varierande och med rik innehåll av allt det som enligt mig själv har upplevt. Och fullt med bilder som jag själv har tagit i Malmö.


Alex Buvnäs

Idag är jag en man som snart skall fylla 64 år, lycklig gift sen 23 år tillbaka med min fru Josefine och har tre tonårsbarn tillsammans och själv har jag 3 vuxna barn och två barnbarn sen tidigare. Jag är född 1956 i Santiago Chile och levde där till 1979. Tillhör en stor familj som kom till Chile 1865 från Baskien i norra Spanien. Jag tog mitt efternamn Buvnäs i Sverige efter att jag blev Svensk medborgare. Det var mycket lättare att hitta jobb då. Mitt baskiska familjs namn är Undurraga som Vinet.


Antal sidor: 126Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 130:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close