Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Sol och regn över Anneborg

Författare: Kristina Blakstad

Det är höst år 1843 och på Anneborg har skörden varit
ovanligt bra. Kapten Chewen är nöjd med fyllda lador, jordkällare och bodar.
Karl Sandborg och Beata Blankenfjell är gifta och driver gården Marielund tillsammans. Men en dag tar Beata ett initiativ. Ett brev ger hon nye ryttarpostiljon Ivan. Det handlar om bröllopsbestyr. Sigurd Båth på Ragnhildsrud har friat och Therese Tapper har med stor lycka svarat ja.
Vad vill Chicki göra i livet undrar kapten Chewen som börjar oroa sig för lillasysterns framtid, hon bor kvar på familjegården ännu.
Magnus Chewen, yngste sonen på gården Berget sitter upp på den stora hästen Domino. De skall ut på en lång resa, i ett halvt år på gårdar i Sverige och till Norge. Magnus skall praktisera och lära. Hur skall han klara detta och hur skall det gå för brodern Fredrik, står han fast vid sitt stora beslut?
I år skall det stora traditionsbundna nyårskalaset vara hos familjen Ek på Noreborg, en lång slädresa mitt i kalla vintern.
Lars Magnusson på gården Hagen börjar sågbygget och startar Trettonmannaklubben, en skogsförening i bygden. Lars har också kommit in i gemenskapen på gårdarna i trakten. Han har stora planer men då och då kommer funderingen, kommer han alltid att vara ensam. Den tanken dyker upp när han själv sitter vid brasan om kvällen.
Detta är fortsättning på en lång berättelse om gårdar och platser som finns på riktigt. Alla människor, djur och händelser är fantasi.
www.kristinablakstad.com


Kristina Blakstad

Kristina Blakstad är konstnär, författare, mode- och mönsterdesigner. Färg och fantasi är en stor del av livet och hon planerar alltid för nya konstutställningar. Hon är född på en stor gård på landet och bor nu på landsbygden i Värmland
där hon finner konstmotiv för olja och akvarell. Även platser för bokmiljöer i lantligt historiskt tema. Lämpliga föremål för foto i rätt stämning passande romanen finns också i miljöerna runt omkring henne.
Det blir fortsättning på denna berättelse...
Läs mer: www.kristinablakstad.com


Antal sidor: 256Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 114:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close