Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Själarnas väg

Författare: Susi Rosenburg

Vi lever i en värld av tvåtal, där allt har en motsats som t.ex.: stor och liten; varm och kall; ljus och mörker; liv och död. Vi kan inte göra oss en föreställning om något som existerar utan att vi gjort oss en föreställning om dess motsats.
I denna bok tar jag upp motsatser och hur alla känslor har sin ursprung i de två största känslorna som styr oss: kärlek och rädsla. Ur dessa två härstammar alla de andra känslorna som följer oss genom livet.
Boken tar upp både gott och ont, kärlek och hat, mod och rädsla, allt som vi går igenom i vårt liv i en värld full av motsatser.


Susi Rosenburg

Jag har vandrat stigar som har varit lockande och underbara, besvärliga och vilseledande. Åren har givit mig törnar men även mina barn och barnbarn, massor med kärlek och otroliga insikter. Utan alla dessa upplevelser hade jag inte varit den jag är idag och jag är glad för den jag är.
Att skriva poesi och texter är ett sätt att uttrycka mig och att dela med mig till Dig. Jag hoppas och önskar att jag kan skänka Dig något som berör såsom många andra har berört mig.


Antal sidor: 80Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 150:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close