Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Livskvalitet

Författare: Anita Örtengren

Detta lilla bokhäfte handlar om Livskvalitet som är viktig för oss alla. Därför är det kul att analysera och dela med mig av det som hjälpt mig i olika skeden i mitt liv. Hoppas att ni får utbyte av min bok och tar del i mina erfarenheter. Det är mitt syfte.


Anita Örtengren

Jag har alltid varit äventyrslysten och har rest jorden tunt ett antal gånger. Genom mina arbeten till sjöss och genom att passa barn i olika länder så har jag lärt mig flera språk. Samtidigt har jag fått lärdom om olika levnadssätt i andra kulturer som alltid fascinerat och intresserat mig.- Mina stora passioner är sång och musik och att skriva och måla.- Vid ett tillfälle arbetade jag för världsstjärnan och sångerskan Judy Garland i Kalifornien i USA och tog hand om hennes två yngsta barn, Lorna och Joey som då var åtta och tio år gamla. Liza Minnelli var sjutton år och började just sin karriär.- Vid ett annat tillfälle fick jag möjligheten att träffa Moder Theresa i Calcutta i Indien under en av mina resor. Det var en annan dröm för mig som gick i uppfyllelse. Det finns drömmar och utmaningar kvar som jag ser fram emot.


Antal sidor: 28Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 100:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close