FB Skip to main content

Solentro söker en driven GRAFISK DESIGNER med EXTRA ALLT!

Inspirerade av framgångarna med våra nuvarande VD-assistenter söker vi ytterligare en studentmedarbetare med fokus på grafisk design. Du är driven och ambitiös och ser fördelen med att få arbeta nära grundarna i ett globalt e-handelsföretag med fokus på fortsatt utlandsexpansion. Du kommer att jobba med grafisk design av bland annat bokdesign, webbdesign och annat marknadsföringsmaterial. Vi ser gärna att du redan har grundläggande färdigheter inom grafisk design. Du bör vara nyfiken och öppen för en bredd av grafiska designuppgifter. På köpet får du en betald praktik i grafisk design.

Vi söker dig som har minst 1 år kvar på dina studier och kan tänka dig att jobba 5-10 timmar per vecka. Placering är på kontoret i Malmö (5 minuters promenad från centralstationen) men när du växt in i din roll och skapat förtroende finns det möjlighet till flexibilitet med varifrån du jobbar.

Troligen studerar du idag grafisk design men det är inget krav så länge du har relevanta färdigheter. Du har passion för formgivning och att uttrycka dig visuellt.

Solentro grundades 2008 av bröderna Hampus & Tobias Schildfat. I TV-serien Draknästet fick de stor uppmärksamhet när de nobbade drakarna och en investering på 1,5 miljoner kronor. Idag är Solentro ett globalt företag när det gäller att erbjuda möjligheten att göra en egen bok och få den tryckt och hemskickad. Solentro erbjuder även författarpaket och bistår med tryck- och utgivningstjänster vid egenutgivning. Solentro bokskapartjänst är helt webbaserad och ingen nedladdning av program behövs. Solentro finns för närvarande på tio språk och har kunder i över 30 länder. Vår vision är att vara världens bästa plats för att göra egna böcker.

Skicka ditt CV och berätta varför du är rätt person för jobbet till: info@solentro.com

Har du frågor angående tjänsten kontakta Tobias Schildfat på 040-78 300.


När vi hittat rätt person tillsätter vi tjänsten och kommer överens om en passande tidpunkt att börja.

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.

Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close