Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Pers livstycke

Författare: Sylve Wahlström

Bläddra i boken

Det här är min första bok som jag omarbetat och snyggat till, den handlar om mig själv från mina första minnen till då jag slutar skolan i Sundbyberg och flyttar till Tungelsta,

Boken innehåller berättelser från min bardom på 40 och 50-talet fram till jag slutar skolan i Sundbyberg och flyttar till Haninge.

Omslaget på boken är en bild på Aske där jag sprang som barn i huset som liten och en bild på mig tagen utanför vår port på Kyrkogatan 15 i Sundbyberg där vi bodde både före och efter tiden på Aske.

Den ursprungliga idén till att börja skriva väcktes nog mest efter mina föräldrars bortgång när jag hade funderingar kring deras barndom och hur lite jag egentligen kände till, eller hur lite de hade berättat. Det kändes som en saknad och en undran varför det blivit så.

Om det nu är så att de inte berättat eller om de gjort det vid spridda tillfällen och om jag i så fall glömt det, eller hur det nu var så får väl jag försöka dra mitt strå till stacken genom att minnas.

Mina berättelser är från mina första minnen på 40.talet och med kapitel som sommarbarn, vinterbarn och perioder i mitt ungdomliga liv som jag mins det.


Sylve Wahlström

Mitt namn är Sylve Wahlström är född 1941 och uppvuxen i Sundbyberg och efter skolan flyttade familjen till Tungelsta.

Jag började skriva för att mina barn och de efterkommande skulle få lite inblick i hur det var att växa upp under 40 och 50 talet. Det med anledning av att mina föräldrar aldrig berättade hur det varit för dem vilket var en saknad efter att de gått bort.


Antal sidor: 116Prisexempel, 1 exemplar
Hårdband Premium, omslag och inlaga i färg - 953:- (2:a boken 476:-)

Hårdband Basic, svart/vit inlaga - 220:-
Mjukband Premium, omslag och inlaga i färg - 769:- (2:a boken 384:-)

Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 148:-
Spiralbindning, omslag och inlaga i färg - 690:- (2:a boken 345:-)


1/2 priset! Beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! Rabatten dras av automatiskt när du ökar antalet böcker. Obs! Gäller ej Basic.Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close