Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Djungeln är grön

Författare: Andy Vásquez

Djungeln är en egendomlig plats. Det är ett mystiskt ställe som har alla förutsättningar för att förena verklighet och fantasi. Det är en unik grön värld som finns i själen hos dem som har upplevt naturen med ytterst liten närvaro av den västerländska civilisationen.
Det grönskande havet är en utomordentlig plats för tillväxten av fauna och flora. Djungelns varelser, diverse djur, fåglar och fiskar samspelar oupphörligt med olika naturfenomen. Fenomenen som har sitt ursprung i väderförhållanden som känns så påtaglig varje dag i djungeln. Solen lyser varje dag som en trogen vän över den gröna och tropiska miljön. Djungeln upplever också ständigt åskväder, blixtnedslag och ösregn som visar tydligt på naturens krafter. Floderna som finns överallt i djungeln tar emot vatten från regn och som växer i volym för att vidröra allt som finns i dess väg.
”Djungeln är grön” är en berättelse om den enastående miljön representerat genom olika karaktärer som har sin stödjepunkt i en del av den peruanska djungeln. Polis Willy och hunden Zandor bor i den här omgivningen. De arbetar hårt för att göra djungeln till en säker och bekväm plats för att arbeta och leva.
Willy och Zandor tillsammans med andra poliser vaktar inte bara gränsen till ett land utan konfronterar även interna fiender som vill underminera naturresurserna som är avgörande för människors överlevnad.


Andy Vásquez


Antal sidor: 252Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 175:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close