Skip to main content

Vänligen rotera skärmen till liggande orientering

From Reflections to insights

Författare: Cristina Söderberg (Skill Insight Sweden)

Self-awareness is a journey of continuous rediscovery where the power of a question becomes the key. Where are you right now will be the beginning of your next chapter. This book provides powerful insights and questions for self-awarenss synchronization and personal development.


Cristina Söderberg (Skill Insight Sweden)

Cristina holds university degrees within Business Management and Behavioral Science. Besides these, Cristina speaks several languages and is also NLP Master, coach, and public speaker.

Her genuine passion to unleash people´s full potential, lead her to a versatile career journey within leadership and entrepreneurship. She is also a very well appreciated lecturer in areas such as self-leadership and personal development.

Cristina has a Distinguished Toastmasters Award in Public Speaking and two leadership nomination awards in Stockholm.


Antal sidor: 92Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 199:-Kolla in andra böcker

Räkna De Lyckliga Stunderna Blott

Paula Lemgård Ragnarsson

Människor som levt ihop med någon som är beroende av alkohol, eller andra droger, vet precis hur destruktiv en sådan tillvaro kan te sig. Samma sak gäller människor som är dysfunktionella på andra sätt. Om någon är känslomässigt avstängd och självdestruktiv får det givetvis inte bara konsekvenser för personen själv, utan även för andra runt omkring. Inte minst den egna familjen. Att växa upp under dysfunktionella former sätter sina spår och felaktiga barndomsläror har en förmåga att växa in i ryggmärgen. Det går dock att bli kvitt dem. I den här boken går jag till botten med begrepp som medberoende, vuxna barn och ger dessutom en presentation av Tolvstegsprogrammet.

Dreams & Goals - The Little Book Closing Big Gaps

Cristina Söderberg (Skill Insight Sweden)

This book will help you to enhance all interconnected skills that are required to achieve efficiently and empower your goals and dreams. The mental and practical dimensions are also tackle to boost your imminent best version. Deep and valuable insights based on over 30 years experience are shared as well as storytelling, optimized ways to use tools as well as exciting storytelling and new methods for personal mastery and development connected to the journey of executing and achieving goals and dreams.

Ditt liv som chef

Per-Olof Lindholm

Boken baseras på mina erfarenheter och är tänkt att underlätta för läsaren att göra medvetna val i sitt yrkesliv. Boken ska inte läsas eller tolkas bokstavligt, utan bör betraktas som en ledstång för samtal, dialog och reflektion om möjligheter, svårigheter och prioriteringar. Ett stöd på den resa som formar ditt ledarskap.

Texter från Anubis II

Rose-Marie Rosdahl

I en tid av förändring så kommer Anubis med kloka och tänkvärda budskap för att du ska kunna väcka upp och använda en djupare del av din egen klokskap och kunskap som är inneboende i dig. Förstå att du är viktig, du är en del av alltet, en del av lösningen. Du lever här och nu för att det är den allra bästa tiden att vara på jorden, nu när skiftet sker till den gyllene tidsåldern, den sjätte solens tid. En tid då vi alla har möjlighet att lära oss att leva från hjärtat på riktigt.

Min resa från Sjöbo till Brasilien

Jannie Vidéen

En läsvärd bok där Jannie på ett härligt och underhållande sätt berättar om sin inre utvecklingsresa. Hur hon gick från åsikter till insikter och berikade sitt liv på många plan. När Jannie lyckats med detta behövde hon inte längre bli provocerad av andra och gå i försvarsställning. Jannie hade lätt för att bli ett offer, så andra kunde tycka synd om henne och ge henne sympati och uppmärksamhet. Nu står Jannie stadigt med båda fötterna på jorden och behöver inte vara ett offer längre... Kom ihåg! "Det är aldrig för sent att förändra sig själv."

NASSELUFSAR

Paula Lemgård Ragnarsson

Narcissister. Energitjuvar. Bekräftelseknarkare. Kärt barn har många namn sägs det men i det här fallet handlar det istället om avsaknad av kärlek. De bär på ett självförakt som gör det omöjligt för dem att interagera på ett sunt och genuint sätt med sig själva och andra. Vad får oss att bli dysfunktionella som individer och hur går det till. Varför blir vi destruktiva och varför ägnar sig en del åt självskadebeteenden. Vad är det som får oss att sabotera för oss själva. Varför blir en del narcissister. Vad betyder medberoende. Vem är vad och varför. Jag försöker här så begripligt som möjligt att bena ut begreppen. Jag har tidigare skrivit en bok där jag tar upp beroende- medberoendeproblematiken i drogsammanhang. Där belyser jag begreppet vuxna barn och vilka följder det kan få att växa upp med exempelvis alkoholister. Att vara beroende av droger är självklart bara ett symtom på det egentliga problemet och i den här ska vi därför se bortom dessa.

MAJA healingkatten

Jannie Vidéen

MAJA healingkatten En lättläst bok som är både underhållande och lärorik, den handlar om katten Maja och hennes matte Jannie. Katten Maja är till synes en helt vanlig bondkatt. Allt eftersom åren går visar det sig att hon är allt annat än en vanlig katt. Hon är bestämmande, dominant och väldigt envis. Trots sin lilla kropp har Maja utan tvekan bestämt över matte för att hon skulle lära sig hitta vägen till sitt hjärta. - Jannie har varit en tuff prövning för mig, hon är en otroligt kraftfull och envis själ som inte alltid förstått sitt eget bästa. Stolt som en tupp och otålig som få, men vilken utvecklingsresa du gjort matte!

Boken om dig Alice

Carina Skoglund

Iden här boken beskriver jag Numerologiskt, de vibrationer som namnet Alice består av. att se varje bokstav som en symbol, kan hjälpa dig i din fortsatta utveckling på din livsväg. I boken finns allt från barndom till ålderdom beskrivet. Samt positiva och negativa sidor av varje vibration.

Att lämna rädslan

Josefin

En självbiografi om våldet emot kvinnor, att lämna det som tar ifrån dig din stolthet och din heder, att gå vidare och börja bygga upp dig själv igen att faktiskt glömma och gå vidare.

Boken om dig Kristina

Carina Skoglund

I den här boken beskriver jag numerologiskt, de vibrationer som namnet Kristina består av. Att se varje bokstav som en symbol, kan hjälpa dig i din fortsatta utveckling på din livsväg. I boken finns allt från barndom till ålderdom beskrivet, tillsammans med positiva och negativa sidor av varje vibration.

Boken om dig Eva

Carina Skoglund

I den här boken beskriver jag Numerologiskt de vibrationer som namnet Eva består av. Att se varje bokstav som en symbol, kan hjälpa dig i din fortsatta utveckling på din livsväg. I boken finns allt från barndom till ålderdom beskrivet, tillsammans med positiva och negativa sidor av varje vibration.

Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close