Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
Classic Yellow
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

I dina ögon

Författare: Lennart Ch Svensson

Bläddra i boken

Hej och varmt välkomna till Per-Axels och min föreställning ”I dina ögon finns ett märkligt ljus, ett sken från mina hemligaste drömmar”. Först döpte vi showen till ”Hemma hos kärleken”, men tänkte att då kanske ni tror att vi har blivit ett par. Och på sätt och vis hade den titeln varit bättre, vi är ett par, ett radarpar i lust.
Vi har känt varandra i 50 år och vi tänker fortsätta att leka tillsammans så länge Skaparguden kallar på oss.

Föreställningen bygger på mina texter från sent 1970-tal och till för bara några månader sedan. Vad är jag då för slags författare? På min speeder gillar jag att cykla långt och länge. Men som skribent är jag ingen långdistansare. Korta, heta lopp, det stora i det lilla, det är min grej. Inte så konstigt att jag blev en inbiten haikubetraktare av världen redan i unga år. Jag har också skrivit dikter, noveller, sagor och pjäser och drivit frigrupp inom teatern. Nu är det dags för en liten summering – bäst av mig, enligt mig själv.

Först skrev jag ett förord för att försöka fånga vad jag hållit på med i alla år. Det blev så här:

Skriv bomber! Ljug sanningar om högt och lågt utan att skarvarna märks. Håll dig ifrån verkligheten, den är alldeles för overklig. Släng in allt du har i varje story. Öka laddningstrycket med Gud, Djävulen, Döden och allsköns oknytt. Skriv klart, utan att ändra för mycket, och spring innan allt exploderar.

Från en överhettad hjärna, javisst. Jag visade texten för Per-Axel som sa: ”Typiskt dig, du ska alltid överdriva. Du glömmer bort att du också har en långsam, reflekterande sida som märks i många av dina dikter.”
Han hade rätt, att lära känna sig själv tar många liv. Jag gör ett nytt försök och samtidigt snävar jag in ambitionen. Inte göra nedslag i allt, istället håller jag mig till temat kärlek och kryddar med lite död. Mina texter är en hyllning till allt som lutar och läcker. Hoppas ni gillar det ni hör.


Lennart Ch Svensson


Antal sidor: 30Prisexempel, 1 exemplar
Hårdband Premium, omslag och inlaga i färg - 409:- (2:a boken 204:-)

Hårdband Basic, svart/vit inlaga - 190:-
Mjukband Premium, omslag och inlaga i färg - 372:- (2:a boken 186:-)

Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 110:-
Häftbindning/klammer, omslag och inlaga i färg - 288:- (2:a boken 144:-)

Spiralbindning, omslag och inlaga i färg - 372:- (2:a boken 186:-)


1/2 priset! Beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! Rabatten dras av automatiskt när du ökar antalet böcker. Obs! Gäller ej Basic.Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close