Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
Classic Yellow
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Fimpa-Sven och den stora kärleken

Författare: Lennart Ch Svensson

Bläddra i boken

Skrönor från Vattenriket
Fimpa-Sven och den stora kärleken

Mina sanna skrönor hade ett första liv när jag framförde dem på scen med mina vänner musikanterna. Och nu är 20 av dem samlade i bokform för dig som vill resa tillbaka till barndomslandet och ungdomslandet med många bottnar, falluckor, äventyr, underverk, insikter, kärlek och skratt.? Då är nu. Nu är då.

Arenorna är mina huvudstäder i Vattenriket; sumpstaden Kristianstad, sommarparadiset Åhus och marknadseldoradot Kivik. Men många av dessa äventyr skulle kunna ha utspelat sig nästan var som helst i Sverige (Trollkarlen som drack upp sig själv slog till på Söders höjder med utsikt över Saltsjön i Stockholm).

Jag vill sjunga en sång om tiden när hjulen i den sociala ingenjörskonsten rullade på för fullt i militär-, krämar- och frimurarstaden Kristianstad. En samhällsrevolution som är klangbotten i mina historier.

En tid när knasbollar och dårar inte var undanstädade utan sprang omkring fritt på de svenska gatorna och det var inget konstigt med det.

Varför kallar jag mina historier för sanna skrönor? Det är inte den absoluta sanningen som jag är på jakt efter. Jag vill fånga essensen av och auran kring de människor jag berättar om, inbäddade i tidsandan. Men allt har hänt!

Många frågar efter de verkliga förebilderna till stjärnorna i mina berättelser. Så här ligger det till; ibland är mina karaktärer en legering av flera färgstarka personligheter. Ingen behöver således känna sig utpekad, snarare är alla medspelare som bidrog till tidens melodi. Nu jäklar blir det åka av! Håll i hatten!

Lennart Ch Svensson


Lennart Ch Svensson

Jag har försörjt mig ett helt liv på att kombinera ord till angenäm styrka och smak som journalist, copywriter, poet, pjäsförfattare, "skrönikör" och estradör med mina vänner musikanterna.

Jag bor i Lund och är en nyfiken resenär i både tanke och i stora världen


Antal sidor: 86Prisexempel, 1 exemplar
Hårdband Premium, omslag och inlaga i färg - 862:- (2:a boken 431:-)

Hårdband Basic, svart/vit inlaga - 210:-
Mjukband Premium, omslag och inlaga i färg - 678:- (2:a boken 339:-)

Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 135:-
Spiralbindning, omslag och inlaga i färg - 617:- (2:a boken 309:-)


1/2 priset! Beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! Rabatten dras av automatiskt när du ökar antalet böcker. Obs! Gäller ej Basic.Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close