Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
Classic Yellow
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Den misstänkta ger månen order

Författare: Lennart Ch Svensson

Bläddra i boken

Den misstänkta ger månen order

Hej och varmt välkomna till min och Per-Axels föreställning ”Den misstänkta ger månen order”. Detta är vår tredje föreställning i modern tid som bygger på mina texter och Per-Axels överjordiska musik. Ärligt talat gjorde jag allt för att den här showen inte skulle bli av. Och jag håller med folk som säger att jag skriver skumma saker, ja rent ut sagt om overkliga ting. Men jag kan ju inget annat! Så vad ska en stackars författare göra när orden tar över och kräver att få leka ihop?

Det började med att jag vaknade i en dröm där alla dom där sagorna som jag borde ha låtit bli stod runt min säng och skrek: ”Vi vill bada skumbad!” Dom var väldigt många så jag fann det för gott att lyda. Jag började tappa upp ett bad, hällde i skum och såg på när gamla och nya sagor glatt hoppade i plurret. Dom stojade och skimrande bubblor steg mot badrumstaket.

Efter en halvtimme sa en gammal fin saga om en samlare av konstiga typer i Universum, att nu ville dom bli torkade med hårtork och sedan krypa ner i min dubbelsäng. Bara att lyda igen. På väg in mot gästrummet hörde jag mina sagor uppvakta varandra där i min dubbelsäng. Vissa började småhångla, andra bestämde sig för att slå ihop sina bokstäver direkt och skaffa poesibarn. Som ni förstår fick detta sagopappans hjärta att bågna av stolthet. Mina sagor skulle få småttingar, en del roliga och glada, andra tungsinta och ganska många totalt oförutsägbara.

Och vet ni vad, nu ska ni få höra några av alla dom tusen berättelser och infall som blev resultatet av den magiska kvällen. Jag lovar att göra mitt bästa för att få orden att lyfta och Per-Axel står redo att lägga ut tonernas kurs mot de högre sfärerna. Så spänn fast er med säkerhetsbältena, it will be a hell of a ride!


Lennart Ch SvenssonJag har försörjt mig ett helt liv på att kombinera ord till angenäm styrka och smak som journalist, copywriter, poet, pjäsförfattare, skrönikör och estradör med mina vänner musikanterna.

Jag bor i Lund och är en nyfiken resenär i både tanke och i stora världen.


Antal sidor: 30Prisexempel, 1 exemplar
Hårdband Premium, omslag och inlaga i färg - 409:- (2:a boken 204:-)

Hårdband Basic, svart/vit inlaga - 190:-
Mjukband Premium, omslag och inlaga i färg - 372:- (2:a boken 186:-)

Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 110:-
Häftbindning/klammer, omslag och inlaga i färg - 288:- (2:a boken 144:-)

Spiralbindning, omslag och inlaga i färg - 372:- (2:a boken 186:-)


1/2 priset! Beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! Rabatten dras av automatiskt när du ökar antalet böcker. Obs! Gäller ej Basic.Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close