Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
Classic Black
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Frihetsberövad

Författare: Tina Strömberg

- Du behöver inte veta mer än så. Bara lova mig det. Så håller jag mitt löfte. Jag far aldrig med osanning, som du vet. Besökstiden är slut nu älskling. Det är nog bäst att du går.

En förskräckt blick och en stol som hastigt skjuts bakåt och faller i golvet. Pulsen rusar genom kroppen och med en våldsam knackning på dörren åker den upp och luften blir genast lättare att andas.

Petra Larsson har tagit en vecka ledigt från jobbet på eventbyrån. En vecka utan mobiltelefon, favoritlatten och sociala medier. En vecka utan mail och sms och utan shopping i dom små boutiqerna. En vecka i frihet, som hon själv uttrycker det. Utan att veta exakt vart hon ska beger hon sig ner till hamnen och där börjar en vecka som ska förändra hennes liv. Att hon om drygt sju dagar ska tycka att ordet frihetsberövad är ett bra ord, hade hon ingen aning om när hon måndagen den 17 juni 2013 kliver ombord på M/S St. Erik och tvingas möta det förflutna. Både sitt eget och andras...

Frihetsberövad är den första delen i en serie om Petra Larsson.


Tina Strömberg

Tina Strömberg är uppväxt i Södertälje men bor sedan många år på Marstrand. Hon började skriva det som hon trodde skulle bli hennes debutroman "Om sanningen ska fram" i början av 2014. Ganska snart insåg hon att "Frihetsberövad" var tvungen att skrivas först. Och så fick det bli!

Tina Strömberg har även givit ut "Livet sitter i huvudet" som är en samling krönikor hon skrivit genom åren, men då under pseudonym "SigneratTina".


Antal sidor: 226Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 179:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close