Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Maxi
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Pitesamisk grammatik - en jämförande studie med lulesamiska

Författare: Ann-Charlotte Sjaggo

Grammatik är roligare en du tror! Du får en insikt i språkets struktur, språkhistoria och du ser mönster som ger aha-upplevelse och underlättar inlärning av språket. Samiska har många regler men inga undantag. " Pitesamisk grammatik - en jämförelse med lulesamiska", är som det låter en grammatikbok med fokus på Pitesamiska men riktar sig även till de som vill förstå Lulesamiska. Boken innehåller stavningsprinciper, stadieväxlingsprinciper och de grammatiska fenomen du behöver, såsom syntax (hur man bygger meningar) , adverb och partiklar samt böjningsmönster för verb, substantiv, adjektiv och pronomen. Pitesamiska är ett hotat språk som saknar moderna läromedel. Denna bok ska ses som en del i ett revitaliseringsarbete.


Ann-Charlotte Sjaggo

Jag brinner för samiskt språk och samisk kultur. Jag bor efter Pite älv och deltar i renskötseln i Luokta-Mavas sameby. Jag har en filosofie magister-examen i samisk historia och samiskt språk och jag har arbetat i flera samiska projekt som syftat till att bekräfta historien och människornas livsvillkor. Inom ramen för Áhpegáttset Áhpegáddáj - Från kust till kyst, ett norskt-svenskt forskningsprojekt har jag fått möjlighet att fördjupa mig i pitesamiska språket och i pitesamiska ortnamn. Boken "Pitesamisk grammatik - en jämförelse med lulesamiska" är en av flera resultat av projektet.


Antal sidor: 122
Antal sidor färg: 8Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic (färg) - 220:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close