Du har överstigit gränsen för 50 tecken.
Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
Black
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*



Önskat betalningssätt



Gastrosofi

Författare: Jaime Santaella

Vad försiggår i ett kök? Varför väljer vi som stannar att stanna kvar? Vad är det som driver oss dedikerade matlagare?
I den här boken kan ni finna en del av svaren på dessa frågor.
I form av anekdoter och tillbakablickar guidar jag er genom det som för mig har varit en passion sedan barnsben och bland dessa historier kastar jag även in några recept som är signifikativa för mig.


Jaime Santaella

I snart 30 år har jag fått hålla på med det som för mig är en livstil mer än ett jobb. Jag har jobbat på ställen med stjärnor i Guide Michelin och på enklare syltor men alltid med kärlek till matlagningen.


Antal sidor: 100



Prisexempel, 1 exemplar
Hårdband Premium, omslag och inlaga i färg - 887:- (2:a boken 443:-)

Hårdband Basic, svart/vit inlaga - 210:-
Mjukband Premium, omslag och inlaga i färg - 707:- (2:a boken 353:-)

Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 138:-
Spiralbindning, omslag och inlaga i färg - 638:- (2:a boken 319:-)


1/2 priset! Beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! Rabatten dras av automatiskt när du ökar antalet böcker. Obs! Gäller ej Basic.



Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close