Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Custom
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Strategiska loopen

Författare: Ingela Sjölund PlanB

I Strategiska loopen går vision och vardag hand i hand.
PlanB har tillsammans med kunder utvecklat en processmodell för framgångsrika utvecklingsarbeten. Vi kallar den Strategiska loopen.
Denna bok beskriver processmodellen som ger oss förutsättningar för framsteg och genombrott genom brett engagemang. Vi gör en resa genom Loopen och börjar med att nyfiket spana i verkligheten för att förstå det som händer omkring oss. Vi är öppna i vårt sökande och har nära till innovation. Med nya fynd och ökande samsyn blir vi sedan beredda att göra vägval och fatta beslut om i vilken riktning
vår verksamhet/avdelning eller organisation ska utvecklas. Tydliga visioner, mål och strategier gör oss praktiska och uthålliga, och på köpet passionerade! När vi är framme i Loopens sista steg så börjar vi spontant om från början. Den loopande rörelsen har blivit en del av vår naturliga utveckling och en förutsättning för att komma vidare.


Ingela Sjölund PlanB

Ingela Sjölund är en av PlanB:s grundare och verksam som seniorkonsult med fokus på strategiskt ledarskap och organisationsutveckling.
Strategier och processer som utvecklar företagskulturen och sätter traditionella organisationer i rörelse är Ingelas specialområde. Hennes bakgrund och mångåriga erfarenhet som chef och ledare i stora personalintensiva organisationer gör henne till en efterfrågad ledarskapspartner när ledningsgrupper står inför strategiska vägval.
Ingela Sjölund är också programansvarig för PlanB:s Processkonsultutbildning med systemteoretiskt perspektiv, som är träningsarena och teoretisk plattform för allt som behandlas i denna bok.


Antal sidor: 70
Antal sidor färg: 70Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic (färg) - 150:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close