Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
Classic Black
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Feminism på djupet

Författare: Regina Alejandrovna Petrushenko

I boken "Feminism på djupet" tar författaren med dig på en intellektuell och samtidigt lättillgänglig resa där bland annat kultur, media och forskning analyseras ur olika perspektiv.

Texterna är snabba och humoristiska omvärldsspaningar som utmanar rådande maktstrukturer och ger dig som läsare både eftertanke och insikt.

Boken håller ett högt tempo och är till för dig som vill förstå världen omkring dig på nya sätt genom medvetna spaningar och reflektioner.


Regina Alejandrovna Petrushenko

Regina Petrushenko, född 1995 i Norrbotten, har en mamma från Ryssland och en pappa från Peru. Hon växte upp i småstaden Tidaholm, men åkte till Sochi på somrarna, som ligger i Ryssland.

Hennes föräldrar hade ett konstgalleri i Tidaholm, så hon träffade konstnärer från olika länder vilket gav en multikulturell uppväxt med resor mellan småstaden och storstäder som Moskva, St. Petersburg och Sochi.

2016 började Regina plugga genusvetenskap med den intensitet man bara kan få när man är autist och
har fått ett nytt specialintresse. 2018 flyttade hon från Stockholm till Björneborg, ett litet samhälle på ca 1000 personer, för att minska intrycken medan hon skrev färdigt sin kandidatuppsats (Jämställdhetsmyndigheten, en vägledare. En diskursteoretisk analys av Jämställdhetsmyndighetens styrdokument och jämställdhetsarbete).

Idag bor Regina i Köping och pluggar filosofi på deltid samtidigt som hon jobbar med att utveckla organisationers jämställdhets- och innovationsarbete. Hon är en flitig analytiker och skribent och hinner dessutom med att engagera sig i ett flertal ideella organisationer.


Antal sidor: 192Prisexempel, 1 exemplar
Hårdband Basic, svart/vit inlaga - 259:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close