Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Ekstrand-Palmqvist

Författare: Roland Palmqvist

Boken är en fortsättning av boken En liten historia kring släkterna Palmqvist och Ekstrand. Jag har fått fram nya uppgifter om släkterna som jag vill dela med mig av. Här finns foton som inte tidigare publicerats och uppgifter som inte tidigare var kända. Vi får följa släkterna från 1500-talet till våra dagar och ta del av spännande upplevelser - bl.a. om morfar som gav sig ut på luffen och som återupptäcktes som brudgum i Göteborg! Och författaren kliver ut ur garderoben...


Roland Palmqvist

Visst har du förstått - men nu kliver jag ändå ut ur garderoben! Jag har arbetat på industri, som lärare och som reseledare i Italien. Tillsammans med min livskamrat har jag under flera år haft en kennel och fött upp västgötaspetsar som vi exporterat till Finland, Holland, England och Australien. Jag har jobbat för Röda Korset både som frivillig och som tjänsteman och jag har varit lärare i grundskolan, enhetsskolan, realskolan och gymnasiet, men till slut fastnade jag för folkhögskolan där jag var lärare i flera år och rektor i tjugo år!


Antal sidor: 102Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 150:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close