Du har överstigit gränsen för 50 tecken.

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal böcker*
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Maxi
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättPilvalla i mitt hjärta – såsom jag minns det

Författare: Stig Olsson Redaktör: Lena Johnson

Den här boken innehåller berättelser från Pilvalla, en gård på den skånska slätten belägen några kilometer ifrån Svalöv. Berättelserna sträcker sig från 1850-talet fram till i början av 1990-talet. Här skildras hur lantbruket har utvecklats, men här skildras också vardagslivet för de människor som har levt på gården.

Ett stort tack till min far, Stig Olsson som har skrivit ner dessa berättelser och som på så sätt gör dem tillgängliga för oss andra!

Lena Johnson


Stig Olsson Redaktör: Lena Johnson

Åren har gått och jag har kommit till det som man brukar kalla ålderns höst. Jag tänker nu ofta tillbaka på det som har varit; roliga händelser från barndomen, hur lantbruket har förändrats eller hur det var när barnen var små. Ljusa härliga minnen som jag gärna vill dela med mig av. Jag har alltid haft lätt för att berätta och jag bär med mig många minnen från förr.

Greta och jag brukade gården Pilvalla i trettio år och jag tänker ibland på hur de hade det som hade gården före oss. Generationer har kommit och gått. Vi var den åttonde generationen på gården. Jag vill med den här boken dela med mig av hur lantbruket utvecklats under åren men jag vill också berätta om människorna och vardagslivet på gården.

Stig Olsson


Antal sidor: 60Prisexempel, 1 exemplar
Hårdband Premium, omslag och inlaga i färg - 769:- (2:a boken 384:-)

Hårdband Basic, svart/vit inlaga - 193:-
Mjukband Premium, omslag och inlaga i färg - 577:- (2:a boken 289:-)

Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 119:-
Spiralbindning, omslag och inlaga i färg - 522:- (2:a boken 261:-)


1/2 priset! Beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! Rabatten dras av automatiskt när du ökar antalet böcker. Obs! Gäller ej Basic.Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close