Du har överstigit gränsen för 50 tecken.

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal böcker*
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
Kitchen Theme
Bokstorlek:
Square
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättBrödbak-bakahemma

Författare: Pernilla Nyberg

I denna bok finns recept på både mjukt matbröd och hårt knäckebröd, ljusa och grova bröd, gjorda av en hobbybagare. Många recept är väldigt enkla, medan vissa kräver lite längre tid då brödet behöver långa jästider. Gemensamt för alla bröd är att de inte kräver stor arbetsinsats. Vill man t.ex. baka surdegsbröd och göra surdeg från grunden behövs flera dagars väntan på att få brödet klart. Denna bok tar upp hur man gör sin egen surdegsgrund, men idag finns surdeg att köpa i affären, så vill man inte göra det själv är det bara att köpa färdig, så slipper man ett moment. Ett bra tips är att låta bröd jäsa i kylskåp över natten och baka ut det på morgonen för att få färskt bröd till frukost. Finns planering är det enkelt att baka goda bröd.


Pernilla Nyberg

Pernilla Nyberg är född och uppvuxen i Enköping och intresset för att baka bröd är något som har vuxit mer och mer de senaste åren. Dels är det väldigt roligt att baka sitt eget bröd, men även att kunna experimentera fram egna recept har sin charm. Pernilla har två söner i förskoleåldern som gärna hjälper till i köket och det gör att bakning är en bra aktivitet även för barnen.


Antal sidor: 52Prisexempel, 1 exemplar
Hårdband Premium, omslag och inlaga i färg - 746:- (2:a boken 373:-)
Hårdband Basic, svart/vit inlaga - 189:-Mjukband Premium, omslag och inlaga i färg - 559:- (2:a boken 280:-)
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 116:-Spiralbindning, omslag och inlaga i färg - 503:- (2:a boken 252:-)

1/2 priset! Beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! Rabatten dras av automatiskt när du ökar antalet böcker. Obs! Gäller ej Basic.Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close