Skip to main content

Vänligen rotera skärmen till liggande orientering

NOTHJÄLPEN C dur och A moll

Författare: Bengt Nordqvist

Bläddra i boken

Snabbaste sättet att lära sig spela efter noter.


Bengt Nordqvist


Antal sidor: 34Prisexempel, 1 exemplar
Hårdband Premium, omslag och inlaga i färg - 581:- (2:a boken 291:-)

Hårdband Basic, svart/vit inlaga - 215:-
Mjukband Premium, omslag och inlaga i färg - 517:- (2:a boken 259:-)

Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 121:-
Häftbindning/klammer, omslag och inlaga i färg - 379:- (2:a boken 189:-)

Spiralbindning, omslag och inlaga i färg - 511:- (2:a boken 256:-)


1/2 priset! Beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! Rabatten dras av automatiskt när du ökar antalet böcker. Obs! Gäller ej Basic.Kolla in andra böcker

Hjärtats Diamant

Charlotte Dohle

En bok om Hjärtats kraft, vår inre kraft. När vi kommer i kontakt med vårt inre ljus, desto mer flöde får vi in i våra liv. Boken innehåller kanaliserade övningar man kan använda i sin vardag. Den innehåller manifestationsverktyg och kraftfulla affirmationsverktyg. Min önskan är att du som läsare ska få uppleva dina inre resor och känna din inre kraft och lysa som den stjärna du var född till.

Kanske är jag en riktig bohuslänning nu!

Roland Palmqvist

För tre år sedan skrev jag boken "Mina släktingar på Tjörn från den dansknorska tiden till vår tid". Den här boken är en kraftigt omarbetad upplaga med många tillägg. Jag berättar om släktingar från Tjörn som jag kan bekräfta i kyrkböcker. Sedan kan ni läsa om två starka kvinnor i släkten. Och ni får möta mannen som gav oss efternamnet Palmqvist - min farfar Simon Bernhard. Ni får följa med till Surte glasbruk och där uppleva barnarbete, alkohol och fylleri, dans på lagårdsbacken och det hårda livet vid bruket. Bohuslän har varit dansk-norskt under flera århundraden, men hur blev landskapet svenskt? Vi möter flera Tjörnsläkter och bekantar oss med sjömannen och bagarmästaren som flyttade till Nya Zeeland. Jag presenterar en del gårdshistoria och berättar om hur en del förhållanden var olika under den norska och den svenska tiden. Tack vare överläkare John Anders Nordström får vi stifta bekantskap med några intressanta rättsfall. Vi får möta Marias och Simons barn och familjer. Och till sist får vi veta att det måste finnas historieberättare i varje familj.

En reflektion om dagen

Essie Jona

Känner du dig vilsen och stressad? Är du ditt sanna jag eller har du gått vilse under vägen? I denna fantastiska bok finns verktyg för att stressa ner och få mer lugn i vardagen. Boken innehåller dagliga frågor att reflektera över så du lär känna dig själv bättre. Efter att ha levt i en destruktiv relation i många år var det svårt för mig att komma underfund med vem jag är innerst inne. Genom att reflektera och svara på dessa frågor har jag lärt mig lite mer om mig själv. Nu är det din tur!

När dörren öppnas

Amie Fahlander

"När dörren öppnas är första delen i Lusteby-trilogin. Det är en relationsroman/feelgood med svärta om vanliga och ovanliga människor i Sverige i nutid. Alla har de en längtan, drömmar, svårigheter och dilemman, men för alla öppnas en dörr mot något nytt. Denna första bok består av ett antal korta berättelser där karaktärerna har en viss koppling till varandra.

Det blå havet

Cahyn Jackson

Det blå havet är en romantisk berättelse i form av poesi som talar om en ung vacker tjej vid namn Olivia. Hon är djupt förälskad i en kille vid namn Albin, men dock vet inte Albin om det. Samtidigt vet inte Olivia om att Albin är förälskad i henne också. Det hela blir dock inte bättre av att en elak tjej vid namn Beatrice är förtjust i Albin och är villig att göra vad som helst för att få honom. Som tur är slutar boken lyckligt och Olivia får Albins hjärta till sist.

THE FEMININE ART OF LIVING

Jamileh Alamolhoda

The issue of women is centered around the concept of gender, and the deepest layer of violence against women takes shape through the use of the concept of gender. What lies before you in this manuscript is a fresh interpretation of religious teachings regarding women, focusing on the concept of matrimony rather than gender.

Vi ungar från Hökarängen

Lilian Kreiss

I den här boken berättar jag hur det var för oss barn att växa upp i Hökarängen på 50-talet. Men boken är också skriven till minne av våra föräldrar och alla andra vuxna som var med och skapade det "goda folkhemmet" som politikerna talade om.

Max´s kosmiska resor

Oscar Panizza

Max, en ung pojke med en osläcklig nyfikenhet, möter Zaraq, en forntida astronaut. Tillsammans ger de sig ut på en enastående resa genom olika dimensioner och portaler. Varje plats de besöker erbjuder unika lärdomar och utmaningar som Max måste övervinna, och genom dessa äventyr växer han som individ. Från ljusets rike till havets djupa hemligheter och skogens mystik som testar hans styrka, lär sig Max att möta sina rädslor, hitta inre frid och omfamna sin egen styrka. Genom sina äventyr utvecklar han inte bara mod utan också en djupare förståelse för sig själv och universums mysterier. Boken är en inspirerande berättelse om mod, vänskap och inre tillväxt. Den tar läsarna med på en fantastisk resa genom tid och rum samtidigt som den belyser vikten av att utforska både den yttre och inre världen. "Max´s Kosmiska Resor" är en hyllning till äventyr, nyfikenhet och kraften att omfamna livets alla möjligheter. Boken erbjuder mer än bara ord. Läsarna kommer även kunna färglägga Max´s fantastiska äventyr direkt i boken. Låt färgerna flöda och låt din fantasi ta dig med på en unik resa genom Max´s magiska värld.

Guds kallelse ledde mig till Ukraina

Michael Wallenberg

Michael berättar om sina upplevelser i Ukraina.

Två ansikten religion och terror

Klas Olofsson

Två ansikten beskriver hur religion och terror kan utnyttja ett demokratiskt samhälle.

Återvändare utan ansikte

Klas Olofsson

Efterfrågan på narkotika försörjer gängen: ”Slåss om marknaden” som styrs utifrån andra länder. Återvändare med kriminellbakgrund "IS", har i de flest fall skaffat sig en förmåga att utföra allvarliga våldsbrott.

MÖTET

Klas Olofsson

Efter många utredningar och förhindrande av kriminell verksamhet i Sverige, ställs kommissarie Stina Strid inför ett slutligt val att möta den kriminella verksamheten. Mötet med eget liv som insats, föra att stoppa en kriminell organisation på deras egen spelplan.

Uppbrottet

Klas Olofsson

Kriminalkommissarie Stina och hennes kollega Stefan möter verkligheten i Köpenhamn, vid en konferens om internationell kriminalitet.

Äldreboendet och Mördaren

Klas Olofsson

Morden sker på ett äldreboende med avsikt att genom lagliga medel ta pengar från de gamla och handla med narkotika. Systemets svaghet gynnar oärliga personer och sätter inget stopp att fortsätta.

Skolan och Mördaren

Klas Olofsson

Boken beskriver problem som finns runt skolan och elever med miljöer som styrs av andra. Den verkliga vardagen dyker upp i olika skepnader, som vill ta kontroll över andra människor.

Samspel

Bengt Nordqvist

Piano gitarr C-instrument Bb-instrument viola och cello

A NEW WAY

Bengt Nordqvist

A note dictionary.

Anita - Ingens dotter

Felicia Edwertz

Anita - ingens dotter utspelar sig i Umeå. I den här boken får vi följa henne från nyfödd och när hon omhändertas av de sociala myndigheterna eftersom hennes mamma inte anses kapabel att ta hand om henne. Boken utspelar sig under 70-talet och fram tills 2010 talet drygt. Vi får följa Anitas väg genom både uppväxt och unga vuxna liv och hur hon väljer den väg i livet som ska göra henne till den hon sedan blir.

En prinsessäng på Rue Masséna

Agnes Johanna

När jag var 20 år åkte jag till Frankrike för att jobba som au pair. De första 3 månaderna tillbringade jag hos en Madame som var nästan allt annat än trelig. Jag fick sedan en ny familj och allt blev annorlunda. Det här är berättelsen om vad som hände efter de 3 månaderna och fortsättningen på "102 dagar hos Madame G".

Brutus - Det flygande lejonet

Diana Lindsö

Esmeraldas pappa är död. Hon saknar honom och har svårt att förstå hur han bara kunnat försvinna. Hon brukar sitta i sitt rum och se ut genom fönstret, medan hon fantiserar om att han kommer tillbaka igen. Hon tycker inte att någonting är roligt längre och har helt slutat leka. Tills en dag, då hennes gosedjur Brutus som hon fått av sin pappa, plötsligt vaknar till liv och blir ett livs levande lejon. Brutus tar med Esmeralda på ett äventyr hon aldrig glömmer och äntligen går hennes önskan i uppfyllelse. Hon får träffa sin pappa igen. En berättelse som skildrar döden, från ett barns perspektiv och som får det mörka att bli lite ljusare.

Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close