Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
Classic Yellow
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Modellmördaren

Författare: Anders Lundgren

Den tredje och troligtvis avslutande deckaren i den uppskattade trilogin om den unga privatdetektiven Eva Ekström som löser brott i sextiotalets Sverige!

Tre unga modeller mördas på kort tid efter varandra, och alla har de en sak gemensamt. De arbetade alla på det fashionabla Modehuset i centrala Stockholm. Tidningarna samt polisen börjar genast söka efter den efterspanade "Modellmördaren" men utan resultat.
Privatdetektiven Eva Ekström får då rycka in och tvingas gå undercover som fotomodell på Modehuset, i hopp om att finna den skyldige. Men det blir inget lätt jobb för Eva. Huset kryllar av misstänkta. Och Eva förstår snart att hon åter igen kan tvingas sätta livet på spel för att finna den skyldige.
Och som om det inte räckte, så rymmer den extremt farliga Gunvor Ljung från Beckomberga. Gunvor anser att Eva har förstört hela hennes liv, och nu ska hon ta tillbaka det. Genom att mörda Eva!

Modellmördaren är en skrämmande skildring om ondska, mobbning, utanförskap och sinnessjukdom. Ingenting för känsliga läsare!


Anders Lundgren

Det här är min tredje bok om unga Eva Ekström som löser brott i sextiotalets Sverige. Det är en spänningsroman fast med ganska mycket ironiska undertoner.
Efter att ha skrivit i flera år med ett självförtroende på botten så är jag riktigt glad nu att jag tagit chansen och fått dessa tre böcker publicerade.
Jag hoppas att ni som köper mina böcker också ska komma att uppskatta dem!
Med vänliga Hälsningar!
Anders Lundgren


Antal sidor: 252Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 112:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close