Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Custom
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Drömprinsen

Författare: Martin Lignell

Martin Lignells vackra notbok Drömprinsen är fylld av kärlek, dramatik och underfundig humor. Martins målningar förgyller upplevelsen när du i tanken strövar längs Mossebackens klippor och stränder, eller ger dig ut på farofyllt hummerfiske under en häftig oktoberstorm.

Sagan om herr Andersson och fröken Kajsa är en berättelse där varje kapitel i historien utgörs av en sång. Följ sångerna i rätt ordning så byggs sagan upp och lyfter från bokbladen. Du kommer att få möta näcken, strandängarnas älvdrottning och havsguden Poseidon. Du får känna på hur Andersson har det i sjukhussängen efter en rejäl hjärnskakning, och genom ett sportreportage får du uppleva en dråplig och minnesvärd hästkapplöpning på Mossebackens travbana.

Du som är ute efter en genuint svensk visupplevelse har hittat rätt! Välkommen in i musiken!


Martin Lignell

Martin Lignell är utbildad på Musikhögskolan i Göteborg. Han är sångare och musiker, låtskrivare och musiklärare. Martin har alltid skrivit mycket musik och hans sångtexter har en säreget målande stil med beskrivningar som visualiserar bilder i lyssnarens inre. Hans sånger har dessutom en bredd som överskrider musikstilar och som samspelar väl med texterna.

Martins akrylmålningar som ses i boken Drömprinsen är från 2007. Dessa tavlor har målats på mdf-förstärkt polystyren, vilket ger den speciella strukturen, som tillsammans med de klara färgerna, levandegör bilderna.


Antal sidor: 58
Antal sidor färg: 9Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic (färg) - 175:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close