Du har överstigit gränsen för 50 tecken.

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal böcker*
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättSjälens Spöke

Författare: Anne-Li Leifsdotter

1981-03-18, en vecka efter min 15-års dag blev jag omhändertagen för samhällsvård med placering i fosterhem enligt 25 paragraf b) och 29 paragraf i barnavårdslagen! Jag kände mig övergiven och missförstådd av de vuxna i samhället. Dessa dikter är ett axplock ur en mörk och ensam tid i en ung människas liv, skrivandet blev min vän och räddning ut ur mörkret. Det är tankar om livet, kärleken och ensamheten. Om att vara ensam i mörkret, längta efter kärlek och få bli omtyckt för den man är. Dessa dikter är aldrig lästa av någon och kanske finns där någon som känner igen sig i dem.


Anne-Li Leifsdotter

Anne-Li Leifsdotter, en överlevnadskonstnär född -66. Nyfikenheten är min drivkraft och jag älskar livet och möten människor emellan. Jag har utsatts för många svåra prövningar genom livet, brutit ihop och gått vidare ett antal gånger men det har gett mig styrka och mod att välja glädje!
Idag arbetar jag på en gymnasiesärskola med inriktning på idrott & friluftsliv, vilket också är mina stora intressen på fritiden.


Antal sidor: 24Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Premium, omslag och inlaga i färg - 199:- (2:a boken 100:-)
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 98:-Häftbindning/klammer, omslag och inlaga i färg - 197:- (2:a boken 99:-)
Spiralbindning, omslag och inlaga i färg - 197:- (2:a boken 99:-)

1/2 priset! Beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! Rabatten dras av automatiskt när du ökar antalet böcker. Obs! Gäller ej Basic.Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close