Skip to main content

Vänligen rotera skärmen till liggande orientering

Säljaren blir hjälte

Författare: Rolf Laurelli

”Säljaren blir hjälte!” En ny bok av Rolf Laurelli

Det här är en bok om säljarens betydelse för näringslivet. Och för alla i Sverige!
Att säljaren är hjälte bör uppmärksammas och säljaren bör ges stor heder och ära.
När det går bra för företagen går det bra för Sverige.
I landet fanns tidigare ofta en negativ syn på sälj. Säljare har omtalats med ord som – nasare, krängare, fifflare, manipulatör eller bluffare.
Men numera ser vi att säljaren har en allt viktigare betydelse på många plan - som förhandlare, relationsskapare, informatör och samarbetsutvecklare. Kort sagt är de flesta överens om att det är säljare som bäst skapar ökade intäkter. Resultatet blir pengar, lönsamhet och skatter till samhället - allt i syfte att bygga välstånd.
Boken handlar om förståelse för säljyrkets beundransvärda roll, till glädje för alla i vårt land.
Författaren:
Boken bygger på författarens mångåriga erfarenhet. Rolf Laurelli har alltid tyckt att det är fint att sälja. Tidigt som ung juniorsäljare, sedan som chef och ledare. Han blev därefter säljkonsult, författare och förbundsordförande för Säljarnas Riksförbund.


Rolf Laurelli


Antal sidor: 168Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 395:-Kolla in andra böcker

Entreprenörskap

NA Förlag AB

Med färgstarka exempel från intressanta entreprenörer belyser författarna områden som beskrivs utifrån relevanta teorier. Boken delas upp i åtta kapitel och tar upp samtliga moment som ingår i kursen. Innehållet är lättillgängligt, överskådligt och gör det enkelt för eleven att sätta in sig i ämnet. Boken passar utmärkt för alla som är intresserade av entreprenörskap och vill lära sig mer.

Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close