Du har överstigit gränsen för 50 tecken.

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal böcker*
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättTips Fråncochen - Finanslivbloggen

Författare: Marko Latva-Nevala

Ogillar du att bli provocerad? Tycker du inte om de som fokuserar på det som funkar? Tycker du att allt som drabbar dig är omgivningens fel? Är du en av dem som säger "Det är lätt för dig att säga, men..." eller "Om bara..."? Kanske använder du ord som "Går inte..."? Du kanske älskar att ge upp, älskar att kritisera, och letar fel som om det vore belönande? Då är denna boken - INTE för dig!

Eller så är det kanske precis vad du behöver - ett nytt sätt att se på ditt liv. Ett utmanande tankesätt, som möjligtvis skakar om dig i grunderna, men för dig till den nivå av likasinnade som redan valt att börja klättra uppåt i sin "må-bra.skala".

I denna skrift finner du ett års tankar från finanslivs blogg - och fast de inte alls handlar om börsen eller pengar - så har dess innehåll toppat läsarlistan varje vecka. Se vad många andra redan upptäckt - och finn en bättre version av dig själv...


Marko Latva-Nevala

Jag är en glad prick i mina bästa år, som älskar att utmana mig själv. Dagligen skriver jag ner tankar på facebook under mitt alter ego Tips Fråncoachen, och varje vecka bloggar jag, samt skriver på diverse hemsidor och nyhetsbrev.

Vid sidan om det jobbar jag som Key Acccount Manager och i den egenskapen föreläser jag Sverige runt om försäljning, om att bli den bästa versionen av sig själv, om psykologin kring vårt beteende - och allt med en stor dos av humor, visdom, filosofi, metaforer och glimten i ögat.

Jag är även utbildad Certified Mental Training Master. Den titeln låter dock lite högtravig så jag kallar mig kort och gott för Tips Fråncoachen - en Diplomerad Rövkickare!

Väl mött här, och på facebook - www.facebook.com/tips.francoachen

"Ska vi jag nu ha en skev världsbild -
ska den fan vara positiv!"

Marko Latva-Nevala


Antal sidor: 110Prisexempel, 1 exemplar
Hårdband Premium, omslag och inlaga i färg - 855:- (2:a boken 427:-)
Hårdband Basic, svart/vit inlaga - 200:-Mjukband Premium, omslag och inlaga i färg - 687:- (2:a boken 343:-)
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 133:-Spiralbindning, omslag och inlaga i färg - 617:- (2:a boken 309:-)

1/2 priset! Beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! Rabatten dras av automatiskt när du ökar antalet böcker. Obs! Gäller ej Basic.Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close