Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
Classic Yellow
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Charlie

Författare: Frida Jansson

Bläddra i boken

Min bok är en knasig berättelse om en tjej som heter Elin. Hon bor i ett villakvarter i ett litet samhälle en bit ifrån stan och brinner för hästar. Hon och hennes två bästisar Molly och Sofie rider på en ridskola en bit bort där dom spenderar all sin fritid.

Elin lever ett vanligt liv som vilken annan sjuttonåring som helst. Tills hennes ridlärare Lotta anställer den snygga stallskötaren Dimitri Wasilevski och Elins värld vänds plötsligt upp och ner när hon helt plötsligt har en egen häst och har dragits in i en tvist mellan Dimitri och den ryska maffialedaren Alexeij Levchenko.

I boken kan det finnas stavfel och andra småfel. Den är inte färdig redigerad då jag inte är riktigt nöjd ännu :) Håller oxå på med en uppföljare till denna :) Trevlig läsning!


Frida Jansson

Jag är en glad sjuttonårig tjej som är helt tokig i hästar. Jag har precis fått en dotter som är nio månader nu. När jag var yngre satt jag ofta och skrev i timmar framför datorn och nu när jag sitter hemma hela dagarna med Polly började jag skriva lite igen. Helt plötsligt hittade jag en text som jag börjat skriva på för något år sedan och fortsatte skriva på den och nu sitter jag här lycklig över att ha skrivit klart en hel bok!


Antal sidor: 160Prisexempel, 1 exemplar
Hårdband Premium, omslag och inlaga i färg - 1085:- (2:a boken 542:-)

Hårdband Basic, svart/vit inlaga - 236:-
Mjukband Premium, omslag och inlaga i färg - 901:- (2:a boken 450:-)

Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 167:-
Spiralbindning, omslag och inlaga i färg - 795:- (2:a boken 398:-)


1/2 priset! Beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! Rabatten dras av automatiskt när du ökar antalet böcker. Obs! Gäller ej Basic.Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close