Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Maxi
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

utmana livet

Författare: Ulla Holgersson

Bläddra i boken

Boken handlar om hur vi kan skapa framgång för oss själva genom att tänka rätt och inta en vinnande attityd. Det finns många hinder i vår väg men det gäller att se bortom dessa hinder. Att gå utanför sin trygghetszon är mycket viktigt för att på detta sätt utvecklas till det bättre. Det gäller att fokusera på sitt mål och genomföra det som du har föresatt dig, trots att omgivningen höjer ett varnande finger. Du känner på din magkänsla om du är på rätt väg. Låt ditt inre tala om för dig hur du skall gå tillväga. Jag berättar hur jag lyckades genomföra en tuff utbildning, trots mina sex kroniska sjukdomar, mobbing etc. med hjälp av en inre övertygelse och KBT kognitiv beteendeterapi och ACT Acceptance and Commitment therapy.


Ulla Holgersson

Jag är en glad person som hellre ser till livets möjligheter än omöjligheter. Denna tanke har jag försökt att förmedla i alla mina böcker. Jag har skrivit flera böcker om mina sex kroniska sjukdomar och även hur man kan tänka positivt. Jag skriver också egna dikter och citat.


Antal sidor: 16Prisexempel, 1 exemplar
Häftbindning/klammer, omslag och inlaga i färg - 171:- (2:a boken 86:-)

Spiralbindning, omslag och inlaga i färg - 173:- (2:a boken 87:-)


1/2 priset! Beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! Rabatten dras av automatiskt när du ökar antalet böcker. Obs! Gäller ej Basic.Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close