Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Maxi
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Positiva tankar

Författare: Ulla Holgersson

Bläddra i boken

Denna bok vill jag gärna att du finner tröst och styrka i, du som har en kronisk sjukdom eller på något annat sätt tycker att livet inte är bra.
När man lever med en kronisk sjukdom då har kroppen s.a.s blivit en motståndare i det dagliga livet. Drömmar och förhoppningar som jag hade, de avbröts på grund av sjukdomarna. Men genom hårt arbete med mig själv har jag istället bildat nya utifrån de förutsättningar som jag har idag. Detta visar: att det är aldrig försent att ändra sina tankar. Ett psykologiskt stöd har jag märkt är ordet. Jag har funnit att vi är tvungna att ändra tankesätt och inställning om vår egen förmåga i att vi kan förändras, vi kan förbättra och vi kan utvecklas vidare, trots våra sjukdomar.


Ulla Holgersson

Jag är en kvinna på 54 år som nyss har upptäckt att det är roligt att skriva böcker. Jag skriver om mitt liv och mina sjukdomar. Jag vill gärna berätta om hur jag klarar av mina sjukdomar. Ett sätt är att utveckla sin personlighet och tänka positivt. Detta är min 8:e bok och den beskriver hur man bör tänka när man har en kronisk sjukdom för att klara av den. Jag har sex kroniska svåra sjukdomar, så livet har varit tufft emot mig. Men de positiva tankarna kompenserar och suddar ut en del av mina krämpor. Jag har tidigare skrivit böcker om t.ex. fibromyalgi, kroniskt trötthetssyndrom, allergi och astma. De böckerna berättar om hur sjukdomarna är att leva med och hur jag klarar av dem.


Antal sidor: 16Prisexempel, 1 exemplar
Häftbindning/klammer, omslag och inlaga i färg - 171:- (2:a boken 86:-)

Spiralbindning, omslag och inlaga i färg - 173:- (2:a boken 87:-)


1/2 priset! Beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! Rabatten dras av automatiskt när du ökar antalet böcker. Obs! Gäller ej Basic.Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close