Skip to main content

Vänligen rotera skärmen till liggande orientering

Lillöra i Annorlunda Dalen

Författare: Annika Hedlund

Lillöra hittar en grotta som är fantastisk vacker.Från taket faller vit och guldfärgade droppar,livets glädjedroppar,i en damm. Från en sida har berget sprickor där livets gråtdroppar faller och nu så har de blivit så många att de snart kommer att översvämma glädjedropparna. Lillöra fixar,,,
Det här är bok nr 4 om musen Lillöra.
Lättläst tankebok för barn och vuxna.


Annika Hedlund

Jag har arbetat med människor i hela mitt liv. Jag trivs inte,som pensionär, att vara hemma. Jag arbetar som vik. på sär.gym och skriver och illustrerar på fritiden. Min hund och pensionärshäst gör att jag kommer ut i naturen.


Antal sidor: 28
Antal sidor färg: 15Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic (färg) - 125:-Kolla in andra böcker

Lillöra drömmer...

Annika Hedlund

Musen Lillöra möter den halva hästen Blacken. Tillsammans får de uppleva små äventyr. De träffar musflickan Princess och något händer med Blacken.Han blir hel igen,efter att han fått kärlek och omvårdnad och blivit behövd.Berättelsen genomsyras av ordspråket" allt är inte guld som glimmar" Lättläst Ålder ca 4-10 år + vuxna Det är tredje boken om musen Lillöra.

Lillöra söker,,,

Annika Hedlund

Lillöra är en mus som söker allvaret.Miljön för barn och djur är i fokus. Varje sida är ett kort kapitel med enkel text som är lättläst för nybörjaren.Varje kapitel kan följas av en diskussion mellan barn-vuxen.Handlingen är aktuell, barns tankar om det som händer i världen är viktiga.Bokens format är bra att ha i knä för ett barn.Ålder ca 5-10 år. Med hjälp av VILJAN finner Lillöra ALLVARET.

Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close