Du har överstigit gränsen för 50 tecken.

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal böcker*
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Maxi
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVampyrens hämnd

Författare: Ester Gautamadasa Hammar

Jag ville inte vara vampyr. Fast det spelade ingen roll. Det var jag i alla fall. Och det hade jag varit hela livet. Men jag hade ingen familj längre. När jag var fyra år dödade människorna dem. Jag kom inte ihåg mycket, men jag mindes glimmandet av silverkniven och spjutet som människorna kastade på mina föräldrar och min storebror. Min bror var tolv år, stor, stark och mäktig. Men väldigt snäll. Det var vi alla och trots vampyrrasen, var vi godhjärtade.
Människorna tyckte det var bäst att utrota rasen direkt, och därför kom de efter mig också. De tänkte döda mig innan jag växte upp och fick barn. Men jag låste in mig i källaren, och inte ens en spetsig kniv eller ett stålband fick ut mig. Inte utan nycklar. Och dem hade jag tagit och låst in mig med.
Den här berättelsen om en vampyr som bodde på Jorvik. Hon hette Amerina. Den är baserad på filmen Jorvik vampyren som finns att se på Youtube och den utspelar sig på Star Stable Online-ön Jorvik. Det är en påhittad berättelse och jag påminner er om att vampyrer absolut inte finns på riktigt!


Ester Gautamadasa Hammar

Hej! Jag heter Ester, på Star Stable Online heter jag Eva Bunnyland. Jag har en blogg, en Youtube-kanal och en Instagram.
Detta är en bok om en snäll vampyr vid namn Amerina Vampireinne. Om du har svårt att uttala Vampireinne:
Vampyrienn
Det uttalas Vampyrienn, men det stavas Vampireinne. Man kan tycka att stavningen är svår men jag tycker den är enkel. Vampire och sedan inne. Liksom, hur svårt får det vara?
Hur som helst så är jag född 26 oktober 2006. Jag hoppas ni vill läsa min bok :) Om ni är osäkra på om ni vill köpa den eller inte... Läs den gratis i bokhandeln!
Tack för att ni vill läsa! :)


Antal sidor: 56Prisexempel, 1 exemplar
Hårdband Premium, omslag och inlaga i färg - 758:- (2:a boken 379:-)

Hårdband Basic, svart/vit inlaga - 191:-
Mjukband Premium, omslag och inlaga i färg - 568:- (2:a boken 284:-)

Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 117:-
Spiralbindning, omslag och inlaga i färg - 513:- (2:a boken 257:-)


1/2 priset! Beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! Rabatten dras av automatiskt när du ökar antalet böcker. Obs! Gäller ej Basic.Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close