Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
Classic Blue
Bokstorlek:
Maxi
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Programmering på microbit

Författare: Hassene Ben Habbouche

Bläddra i boken

Boken handlar om bland annat programmering på microbit med blockprogrammering, elektroniska komponenter och tillämpningen av både elektronik och programmering för olika byggprojekt som rör samhället.

Projekten som studerades i boken är: tillverkning av elektricitet med vindkraft, styrning av trafiken med ett ljus system, Telegrafen på microbit, körning och avkodning av binär till decimala tal, körning och avkodning av binära tal till bokstäver, hur ett tangentbord fungerar, miniräknare, radiobilar och automat bilar med mera.

Boken är indelade i fyra kapitel, på det första och andra kapitel studeras grundläggande kommando av blockprogrammering i form av enkla koder som går igenom kommandons funktion där varje kod följd av fem övningar.

Det tredje kapitel introduceras några elektroniska komponenter som studeras med hjälp av programmeringen på microbit och på det sista kapitel tillämpas kunskaperna för att identifiera och analysera tekniska lösningar samt identifiera problem och behov som kan lösas med tekniken.


Hassene Ben Habbouche

Hassene Ben Habbouche är uppväxt i Akbil kommun i Algeriet och har bott i Göteborg sedan 2003. Han har i bakgrund civilingenjörs examen inom elektronik från 1993 och han läste pedagogik på Göteborg universitet 2016. Han har jobbat som ämnes lärare i matematik, teknik och NO. Den här boken är en del av materialet som han använder sig av på sin undervisning i teknik ämnet och vill dela med sig materialet med andra genom utgivningen av boken. Han tycker att elever lär sig bättre genom praktiska uppgifter (inlärning genom att göra). Boken är mest baserad på olika experiment och laborationer där elever arbetar mer praktiskt och den på passar till alla elever oavsett på vilken nivå de ligger i. Med microbit kortet har undervisning av teknik ämnet blivit enklare och smidigare som inte kräver mycket material för att bygga olika projekt som passar läroplanen.


Antal sidor: 76Prisexempel, 1 exemplar
Hårdband Premium, omslag och inlaga i färg - 872:- (2:a boken 436:-)

Hårdband Basic, svart/vit inlaga - 213:-
Mjukband Premium, omslag och inlaga i färg - 656:- (2:a boken 328:-)

Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 136:-
Spiralbindning, omslag och inlaga i färg - 598:- (2:a boken 299:-)


1/2 priset! Beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! Rabatten dras av automatiskt när du ökar antalet böcker. Obs! Gäller ej Basic.Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close