Du har överstigit gränsen för 50 tecken.

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal böcker*
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Maxi
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättLiljeholmen 50 år

Författare: Bo Gustafsson

Läsåren var 1962-1964 då vi studerade vid Liljeholmens Folkhögskola. Nu har det gått 50 år, ett halvt sekel, sedan vår klass slutade studierna 1964. Då ett gäng tjejer och killar, nu tanter och farbröder eller snarare gummor och gubbar, som minns tillbaka på skoltiden. Vi minns en klass med en fantastisk sammanhållning, ett gott kamratskap och många roliga och trevliga stunder tillsammans, men även god undervisning av duktiga lärare.

Den fina sammanhållningen i klassen har fortsatt med regel-bundna återträffar vart femte år, alltid med stor uppslutning.

Nu i samband med vårt 50-årsjubileum har vi samlat ett antal minnen i skrift och bild. Minnen från lektioner i fysik och kemi, svenska och engelska, historia och samhällskunskap, matematik och bokföring. Minnen från litteraturaftnar och klassfester. Studiecirklar i konst och maskinskrivning. Internatskola med gemenskap och bestämda tider. Minnen från skolresor och upplevelser. Minnen från lördagsunderhållning i aulan och romantiska promenader i poppelallén.


Bo Gustafsson

Vår önskan är att denna minnesbok skall bli Dig till glädje när Du i din kammare på nytt öppnar upp till "Minnenas värld” till eftertänksamhet, glädje, tacksamhet och förundran att just vi fick vara med.

Liljeholmen 6 september 2014

Grethel – Bo – Hans - Bernt


Antal sidor: 82Prisexempel, 1 exemplar
Hårdband Premium, omslag och inlaga i färg - 815:- (2:a boken 407:-)
Hårdband Basic, svart/vit inlaga - 198:-Mjukband Premium, omslag och inlaga i färg - 615:- (2:a boken 308:-)
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 127:-Spiralbindning, omslag och inlaga i färg - 560:- (2:a boken 280:-)

1/2 priset! Beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! Rabatten dras av automatiskt när du ökar antalet böcker. Obs! Gäller ej Basic.Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close