Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Panorama
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Kanin Kanin träffar en vän

Författare: Ismene, Isolde och Patrik Filpus

Bläddra i boken

Kanin Kanin är en ganska liten kanin som bor i ett slitet dockhus på Sopberg sopstation.
Han har allt en kanin kan tänkas behöva och är nöjd men han är inte lycklig för han saknar en vän. Han saknade någon att leka med, skratta med, bli arg på, bli sams med.

Kanin Kanin bestämer sig för att han ska ut på ett äventyr på Sopberga för att se om han kan hitta någon mer som bor på sopberget och kanske kunde tänka sig att bli hans vän.


Ismene, Isolde och Patrik Filpus

Hemma i vår familj ser kvällsrutinen överlag ut så här; vi läser en saga eller två, släcker, sjunger och myser för att sen sova. Den kan ha hänt att ibland när mamman i huset sagt att det nu är dags att släcka för sova, då det faktiskt är dagis, skola och arbete imorgon; att vi då släckt lampan men istället för att sova har vi viskande i mörkret fantiserat ihop en berättelse för varandra.

Kanin Kanin träffar en vän skapades en sådan här kväll. När den yngsta dottern och jag släckt lampan började hon och jag fantisera ihop miljön, karaktärerna och första delen av berättelsen, sen var det dags att sova och natta storasyster. Väl inne hos storasyster berättade jag vad lillasyster fantiserat ihop; storasyster och jag byggde sen vidare på samma berättelse.

När vi väl sytt ihop vår berättelse tyckte storasyster att det här var en jättebra berättelse eller saga som vi bara måste skriva ner och göra en bok av så vi kan bli superrika och då köpa en hund.

Nu har vi tre skrivit ner och illustrerat vår lilla saga om Kanin Kanin i en bok och vi är mycket stolta över boken Kanin Kanin träffar en vän.


Antal sidor: 28Prisexempel, 1 exemplar
Hårdband Premium, omslag och inlaga i färg - 339:- (2:a boken 170:-)

Hårdband Basic, svart/vit inlaga - 174:-
Mjukband Premium, omslag och inlaga i färg - 300:- (2:a boken 150:-)

Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 109:-
Häftbindning/klammer, omslag och inlaga i färg - 251:- (2:a boken 126:-)

Spiralbindning, omslag och inlaga i färg - 300:- (2:a boken 150:-)


1/2 priset! Beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! Rabatten dras av automatiskt när du ökar antalet böcker. Obs! Gäller ej Basic.Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close