Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Vad ska jag skriva om? En idé- och metodbok

Författare: Anders Dybelius

Bokens syfte är dels att du som läsare ska få en uppsatsidé, dels att den ska ge en intressant läsning.

Den vanligaste frågan som jag får av studenter på ämneslärarprogammet i historia inför uppsatsskrivandet är - Vad ska jag skriva om?

Frågan är inte dum, irrelevant eller obefogad, tvärtom. Många gånger kan man som student få känslan av att det mesta är utrett i historien. Inget kan dock vara mer felaktigt! Det finns mängder med händelser kopplade till det mest skiftande material som ligger och väntar och som det inte har skrivits om. Det gäller bara att ha sinnena öppna för idéer. Samtliga berättelser är författade av mig och framsprungna ur min nyfikenhet över att ta reda på vad som egentligen hände. Det var inte textproduktionen primärt som stod i fokus, utan intresset och vetgirigheten över en outforskad händelse. Det är den bästa drivkraften i skrivprocessen när du står inför frågan - Vad ska jag skriva om?


Anders Dybelius

Anders Dybelius är filosofie doktor och universitetslektor i historia med inriktning mot historiedidaktik vid Jönköping University. Han är legitimerad lärare i historia, samhällskunskap, digitalt skapande och fotografisk bild för gymnasieskolan, samt i historia, samhällskunskap och religionskunskap för grundskolan. åk. 3-9. Anders Dybelius är idag verksam på lärarutbildningen samt i fristående kurser och uppdragsutbildning vid Jönköping University. År 2009 tilldelades han Jönköping studentkårs pedagogiska utmärkelse för bästa lärare.


Antal sidor: 94
Antal sidor färg: 6Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic (färg) - 139:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close