Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Maxi
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Eriks dagböcker

Författare: Åsa Cassel

Bläddra i boken

Skådespelaren Erik Ranhagen (1944-1995), efterlämnade en väska med dagböcker från hans tidiga ungdom fram till året innan han dog. Dagböckerna är fulla av teckningar från pjäser och repetitioner, på vänner, från resor men också politiska teckningar. Det vore synd om inte fler fick se något av Eriks konst. Jag därför gjort ett urval av teckningar och anteckningar ur dagböckerna och kompletterat med korta kommentarer. Denna bok spänner över 1974-1980 och innehåller främst bilder från Götateatern i Göteborg och regionteatrarna i Härnösand, Växjö och Västerås. Boken ger en glimt av de ambitioner, att skapa teater för folket, som fanns bland många teaterarbetare vid den här tiden.


Åsa Cassel

Jag är journalist och Eriks syster. Efter Eriks död lämnade hans fru Dorthe över väskan med dagböcker till mig för att jag tillsammans med en teaterman skulle göra något av dem. Det blev inget av då men i Coronatid har jag tagit tag i projektet – på mitt sätt. Det blir tre böcker med fokus på Eriks teaterliv. I Eriks livstid fick jag inte ens titta i dagböckerna så det är med viss bävan jag sätter igång med att scanna ur dem. Men jag tror inte han skulle misstycka. Till min hjälp har jag haft teaterprogram, tidningsklipp och uppslagsböcker. Och egna minnen, förstås.


Antal sidor: 102Prisexempel, 1 exemplar
Hårdband Premium, omslag och inlaga i färg - 950:- (2:a boken 475:-)

Hårdband Basic, svart/vit inlaga - 225:-
Mjukband Premium, omslag och inlaga i färg - 732:- (2:a boken 366:-)

Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 149:-
Spiralbindning, omslag och inlaga i färg - 660:- (2:a boken 330:-)


1/2 priset! Beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! Rabatten dras av automatiskt när du ökar antalet böcker. Obs! Gäller ej Basic.Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close