Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Maxi
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

En skådespelares dagbok 2

Författare: Åsa Cassel

Bläddra i boken

Skådespelaren Erik Ranhagen (1944-1995), efterlämnade en väska med dagböcker från sitt teaterliv. Erik tecknade sina kollegor under möten och repetitioner men han visualiserade också pjäsernas innehåll i sin dagbok.
För att fler ska få se något av Eriks konst har jag gjort tre böcker med titeln ”En skådespelares dagbok” – 1, 2 och 3. I böckerna finns ett scannat urval av teckningar och anteckningar, kompletterade med korta kommentarer.
I denna andra bok finns ett hundratal svartvita teckningar från perioden 1980-1986, de flesta från Västmanlands läns teater i Västerås där Erik var anställd.
Under den tiden uppförde teatern bland annat ”Blodsbröllop”, ”Benådningen”, ”Bortbytingen”, ”Lars Hård” och ”Tolvskillningsoperan”.


Åsa Cassel

Jag är journalist och Eriks syster. Efter Eriks död lämnade hans fru Dorthe över väskan med dagböcker till mig för att jag tillsammans med en teaterman skulle göra något av dem. Det blev inget av då men i Coronatid har jag tagit tag i projektet – på mitt sätt. Det blev tre böcker med fokus på Eriks teaterliv. I Eriks livstid fick jag inte ens titta i dagböckerna så det var med viss bävan jag satte igång med att scanna ur dem. Men jag tror inte han skulle misstycka. Till min hjälp har jag haft teaterprogram, tidningsklipp och uppslagsböcker. Och egna minnen, förstås.
Teckningarna är svartvita och "Mjukband basic" är bara obetydligt sämre än lyxupplagan.


Antal sidor: 106Prisexempel, 1 exemplar
Hårdband Premium, omslag och inlaga i färg - 963:- (2:a boken 481:-)

Hårdband Basic, svart/vit inlaga - 227:-
Mjukband Premium, omslag och inlaga i färg - 745:- (2:a boken 372:-)

Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 151:-
Spiralbindning, omslag och inlaga i färg - 670:- (2:a boken 335:-)


1/2 priset! Beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! Rabatten dras av automatiskt när du ökar antalet böcker. Obs! Gäller ej Basic.Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close