Skip to main content

Vänligen rotera skärmen till liggande orientering

Annelie, Kan jag få receptet!

Författare: Annelie Brandhill

En Kokbok med enkla recept som alla klarar av. Det är inte svårt att laga mat från grunden, det blir både gott och näringsrikt. Jag använder mig av så rena ingredienser det bar går och svenskt kött och kyckling, samt fisk och skaldjur från ett hållbart fiske.
Då jag jobbar som kock på en förskola och ser att lunchen är dagens höjdpunkt för många så gör det att jag tycker det är så roligt att laga mat till dessa framtidens individer. De behöver få sitta ner i lugn och ro och få njuta av en god måltid. Här har vi som vuxna världens chans att för diskussioner om var maten kommer ifrån, hur man lagar till den, hur den smakar, doftar, ser ut och låter när man tuggar den.
Det är inte för inte jag får höra uttryck som;
"Åhh va gott, Smaskens!"
"Det var det godaste jag ätit!"
Så ta med barnen till köket och laga till en god måltid tillsammans.
Lycka till och Smaklig Spis på er!


Annelie Brandhill

Jag heter Annelie Brandhill och är utbildad Kock, Diplomerad Kostrådgivare och mamma till tre. Jag har ett enormt intresse att laga god och näringsriktig mat som alla kan äta. Jag tycker det är viktigt att veta var maten vi äter kommer ifrån och att inte använda mig av halvfabrikat och sen så rena produkter som möjligt. Jag läser gärna innehållsförteckningar både en och två gånger för att se att produkterna jag använder inte består av för mycket ingredienser.
Då dagens samhälle inte riktigt ser ut som när jag var ung och alla satt ner vid middagsbordet tillsammans för att äta och prata om vad som hänt under dagen så tycker jag att det är av stor vikt att åtminstone få riktigt tillagad mat när man väl ska äta. Så det är den kampen jag försöker driva på genom att förespråka om att det inte är svårt att laga god och hälsosam mat.


Antal sidor: 28
Antal sidor färg: 25



Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic (färg) - 100:-



Kolla in andra böcker

Smör, Ost och Bröd

Margareta Simmenqvist Kjellén

Hur kärnade man sitt smör? Hur ystade man sin ost och hur bakade man sitt bröd? Och framför allt, hur kan vi göra idag? Smör, Ost och Bröd ger svaren på dessa frågor och mycket mer. Tonvikten är lagd på gamla traditionella recept. Enkla naturliga smaker av enkla naturliga råvaror.

Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close