Du har överstigit gränsen för 50 tecken.

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal böcker*
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
Classic Red
Bokstorlek:
Square
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättOlivias Noveller

Författare: Olivia Sonehag Bröms

Min bok inkluderar mycket av det vi, speciellt tonårstjejer känner och upplever, den smärtrika och fantastiska kärleken. Men jag delar även med mig av egenupplevda upplevelser och äventyr som bara ord kan forma. Ur en ung kvinnas perspektiv på vad hon anser som är rätt men som om flera år säkert tycker något annat är rätt beskriver den här boken så mycket. Den är jag, den är mina egna historier och historier som hjärtat kommit på själv. Min allra första bok. Den är ung, naiv och fulländad i vad jag anser stämma just nu.


Olivia Sonehag Bröms

Jag är en 19 årig tjej från Stockholms trakten som nyligen har tagit studenten från samhällsvetenskapliga inriktningen med media. Jag har andats min högsta önskan sen jag kom till världen. Att få skriva är som att äta för mig, det är oundvikligt. Som projektarbete gjorde jag min allra första bok, min novellbok. Det finns inte ord för hur stolt jag är över den för det är min början och min start i något som jag så gärna vill sätta avtryck i, författar världen. Jag skriver nästan varje dag, filar på texter och drömmer ibland lite för mycket om mitt älskande genombrott som jag måste tro på.


Antal sidor: 24Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Premium, omslag och inlaga i färg - 209:- (2:a boken 105:-)
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 101:-Häftbindning/klammer, omslag och inlaga i färg - 208:- (2:a boken 104:-)
Spiralbindning, omslag och inlaga i färg - 208:- (2:a boken 104:-)

1/2 priset! Beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! Rabatten dras av automatiskt när du ökar antalet böcker. Obs! Gäller ej Basic.Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close