Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Standard
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Eli, den lilla elefanten

Författare: Govand Barawi

Jag var inte rädd för att 2012 skulle vara slutet, utan jag var rädd för att världen skulle fortsätta utan att förändras till det bättre.
När jag skrev boken hade jag en sak i tankarna. Det var att barnen som växer upp i våran värld är våran framtid. Satsar vi på de kan vi ändra på framtiden & världen. Den värld de växer upp i idag är inte säker. Varken för barnen eller för oss vuxna.
Barnen kollar mycket på TV, leker med sina ipad, iphone m.m. Detta gör att de får se mycket som de inte borde få se. Tex mycket hat & krig på TV. De manipuleras med subliminala meddelande på de barnprogram & serier m.m. som de får se. Det gör att de redan vid en ung ålder inte vet vad som är rätt eller fel. Fråga er själva varför barns fantasi inte längre är som förut? Eller, varför är barn inte lika aktiva som förut?

Så jag skrev denna bok i hopp om att få barn & t.om vuxna att tänka till när de läser sagan för sina barn. Tänka på att det egentligen inte spelar ngn roll vem du än är eller hur du än ser ut m.m. utan att vi tillsammans kan hjälpas åt & ändra på världen.


Govand Barawi

En kille på 26 år som jobbar som konsult på en Trafikskola. Min högsta önskan är att ändra världen till det bättre. Satsar vi på våra barn kan vi skapa en bättre generation till framtiden.
Kärlek!


Antal sidor: 40
Antal sidor färg: 40Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic (färg) - 96:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close