Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Det var några dagar före jul

Författare: Marie Bäck

De tre vännerna Erik, Lukas och Kenobi, får strax före jul ett mysterium att lösa. Äntligen händer det spännande och mystiska saker i deras stad!
Varför skulle det ske just när de är osams efter århundradets största gräl? Nu måste de bli sams och det kvickt!


Samtidigt som de söker efter en slug ficktjuv och trilskas med oförstående poliser, rör sig andra frågor genom kapitlen. Vad gör man när det känns som om hela världen vänder sig emot en? Hur säger man förlåt, eller hur lyckas man slippa säga förlåt..? Hur hanterar man arga storasystrar och när är det rätt tillfälle att berätta för sina allra bästa vänner att ens föräldrar bråkar dygnet runt?


Marie Bäck

En kall vinterdag 2010 jonglerade Lennon och jag med idén att skriva en bok tillsammans. Jag behövde en ny idé till skrivandet och Lennon ville rita. Under ett stort antal lördagsmornar med brunch på ett hotell i centrala Linköping påbörjade vi boken och idéerna växte fram. Ljuvliga mornar med nybryggt kaffe, varm choklad och Lennon som tecknande medan jag skrev. Det kommer jag minnas hela livet.
När vi skulle trycka boken alldeles nyligen och Lennon behövde rita om en del bilder, begärde han bestämt ytterligare en hotellfrukost för att hålla traditionen vid liv.

Vi har tillsammans bestämt alla karaktärernas namn, intressen, personligheter och utseenden. Vi har tillsammans skapat en bild av den namnlösa staden med området Månberget. Lennon har kritiskt och med spänning lyssnat på kapitel efter kapitel. Ändrat, berömt och hejat på. Jag har otåligt väntat medan han har ritat i smyg.


Antal sidor: 150Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 101:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close