Du har överstigit gränsen för 50 tecken.

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal böcker*
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Maxi_panorama
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättSkapelseberättelsen

Författare: Lina Algehov

Skapelseberättelsen, inspirerad av andlig vetenskap, är en sagobok för vuxna, med eller utan intresse för Martinus världsbild. Den handlar om livet på jorden och människans utveckling över stora tidsrymder, med början långt innan vi var människor, genom växtriket och olika delar av djurriket, innan den mynnar ut i en framtida andlig tillvaro.

"De ville förstå vad ont och gott var. Vad ljus och mörker var. Vad liv och död var. Särskilt ont, mörker och död verkade nytt och spännande."

Den här skapelseberättelsen är inspirerad av författaren Martinus (1890-1981) tolkning av bibelns skapelseberättelse. Martinus ägnade sitt liv åt att med en intuitionsförmåga väckt av en andlig upplevelse, skriva Tredje testamentet, vilket är en kosmologi han kallar andlig vetenskap. Martinus världsbild inspirerar och studeras av människor i många delar av världen men med störst utbredning i Skandinavien.

Originalen till de åtta bilderna är målade i akvarell i formatet 22,5 x 22,5 cm.


Lina Algehov

Jag har målat och skrivit sedan jag var barn och tänker fortsätta resten av livet. Den här texten kom till mig liksom av sig själv när jag fick i uppgift att att illustrera en valfri skapelseberättelse under min utbildning till konstterapeut. Medan texten plötsligt fanns, i färdig form behövde varje bild värkas fram.

Jag är född 1983, bosatt i Göteborg och har arbetat med människor i över tio år men påbörjat en yrkesmässig kursändring till en mer konstnärlig bana.

Själv är jag född in i en familj och en bekantskapskrets som intresserar sig för Martinus världsbild och denna väckte tidigt även min nyfikenhet. Idag är jag tacksam över den tillit och existentiella optimism jag fått därav.


Antal sidor: 28Prisexempel, 1 exemplar
Hårdband Premium, omslag och inlaga i färg - 399:- (2:a boken 200:-)

Spiralbindning, omslag och inlaga i färg - 333:- (2:a boken 167:-)


1/2 priset! Beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! Rabatten dras av automatiskt när du ökar antalet böcker. Obs! Gäller ej Basic.Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close