Skip to main content

Vänligen rotera skärmen till liggande orientering

Våra hundar i vardagen

Författare: Hundkonsult Sonja Andersson

Efter många års arbete och erfarenhet av hundar av alla de slag, som hundägare,fodervärd, hundinstruktör av renraser, blandraser, adopterade hundar från utlandet och blivande tjänstehundar kommer här min syn på vikten av vardagslydnad och tips på aktivering och inlärning, val av hund, hälsa & friskvård, årstidernas faror, recept på hemlagad hundmat & godis, huskurer, hundmassage m.m.
Boken vänder sig både nyblivna och mer erfarna hundägare.


Hundkonsult Sonja Andersson

Min första hund, en schäfer, Brando, skaffade jag år 1966 och då utan någon som helst hundvana. Det dröjde inte länge förrän flocken utökades med ännu en schäfer, Kickan. Dessa hundar lärde mig enormt mycket och jag har sedan dess jobbat med hundar och hundutbildning. Jag har drivit kurser i egen regi samt hos två studieförbund. Jag är oerhört tacksam över att jag fick möjligheten att ha hundpsykolog Anders Hallgren i min grundläggande hundinstruktörsutbildning och därefter arbeta för honom. Hans positiva inlärningsmetoder och syn på hundar har varit grunden till mitt eget arbete.

Hundkonsult Sonja Andersson


Antal sidor: 150Prisexempel, 1 exemplar
Hårdband Premium, omslag och inlaga i färg - 1108:- (2:a boken 554:-)

Hårdband Basic, svart/vit inlaga - 248:-
Mjukband Premium, omslag och inlaga i färg - 915:- (2:a boken 458:-)

Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 171:-
Spiralbindning, omslag och inlaga i färg - 810:- (2:a boken 405:-)
Kolla in andra böcker

Von Bonsai Herrgårds katten

Maija Strömblad Mansnerus

Boken berättar om Siames katt som heter Von Bonsai och hans katt vänner på Tullgarn. Jätte roligt barnbok till de mista i familjen.Vi lovar att de bli inte för lång läsning för pappan eller mamman .¨

Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close