Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

NÄSTA KULLE

Författare: Johan Broddfelt

Ett kinesiskt talesätt säger att "när förändringens vindar blåser, bygger vissa väderkvarnar medan andra bygga skyddsrum"!

Under hela min karriär har jag haft förmånen att stödja "väderkvarnarsbyggare": Företagare med en brinnande passion för att få sina idéer och drömmar att komma till liv: fighters som går från ingenting, når stjärnorna och mer än något annat: Människor som inte drivs av pengar och berömmelse, utan av lusten att göra en skillnad och att "visa världen", att de har rätt.

Johan är en av dem.

Och det kanske du också är: Står inför livsförändrande beslut som du är på väg in i - eller kanske låst i en utvecklingsprocess, du ännu inte hittat en väg ut ur!?

Då bör du läsa den här boken!

"Nästa Kulle" kommer inte bara uppmuntra dig att sätta igång - eller gå vidare - den kommer även visa dig hur!

Denna bok är kompendiet, som utgör högskoleexamen, du aldrig tog er eller tusentals sidor, du läste och mer eller mindre glömt. Allt finns här! På mindre än två timmars läsning. Jag trodde faktiskt inte jag skulle lära mig så mycket av den: Hej: Jag har varit i branschen i mer än 35 år, rådgivit mer än hundra företagare i nästan vartenda hörn av affärsförståelse!

Men jag hade fel.

Jag hittade en uppfriskande sammanfattning här: En enkel "sunt förnuft" summering, som påminner mig om att ett stort antal ämnen kan tillgås på andra inspirerande sätt, än de jag predikar. Och Johan presenterar dem på ett enkelt, men ändå pedagogiskt sätt, genom sin bok, som lämnar dig med reflektioner och - viktigast av allt - energi för att stimulera dig till att bygga väderkvarnar i stället för skyddsrum.

Jag kan starkt rekommendera alla entreprenörer att lägga händerna på denna bok.

Jan Isaksen
Affärsutvecklingskonsult
Cand Merc (A), MBA (APIM)


Johan Broddfelt

Johan Broddfelt är Dataingengör med ett stort intresse för företagande och entrepenörskap. Utöver sitt fasta jobb med att utveckla företagsapplikationer i Köpenhamn driver han en site i Malmö som heter CityPolarna.se.


Antal sidor: 80Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 159:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close