Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
Classic Purple
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Mammas kamp mot Mr Stroke

Författare: Git Örnros

Hösten 2012 fick min mamma en stroke. På nära håll har jag följt hennes kamp för att komma tillbaka. I den här boken har jag ur mitt perspektiv försökt att återge den tiden som har inneburit både glädje, sorg, framsteg, träning, tankar och mirakel. Jag bjuder in läsaren i mina privata tankar och känslor om hur jag som nära anhörig har upplevt hela situationen både från sjukvårdshåll och hemförhållande. Den är lättläst och skriven med både kärlek, rakhet och humor för alla.


Git Örnros

Jag har äntligen skrivit min första bok! Mina erfarenheter i livet är många. Inom yrkesområdet är det främst som lärare. Livet ska levas här och nu, inte då och inte sedan. Jag reser gärna ofta och länge. Möten med nya människor och andra kulturer är något som har gett mitt liv en stor betydelse. Mitt motto är att man ska göra det man vill så ofta som möjligt. Så det var verkligen dags för mig att skriva den här boken. Den kan också ge dig en lite större inblick i vem jag är, eller rättare sagt i de tankar jag tänker.


Antal sidor: 88Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 80:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close