FB Skip to main content

Vänta, vi förbereder förhandsvisningen av affischen åt dig...

Gör en egen poster

1

Ladda upp

2

Justera

3

Bekräfta

49.9

Dra och släpp filen eller klicka för att lägga till en bild

your image
Tryck på bilden för att flytta och rulla för att zooma in/ut

$ 49.9

  • Storlek:
  • Presentation:
  • Pris:
  • Ram:

Skapa din egen anpassade affisch med vårt lättanvända designverktyg. Du kan ladda upp din egen bild, beskära den och välja en ram för att få din affisch att sticka ut. Vårt designverktyg är intuitivt och användarvänligt, så du behöver ingen designupplevelse för att skapa en vacker affisch. När du är nöjd med din design trycker vi den åt dig på högkvalitativt papper och levererar en affisch som motsvarar dina förväntningar. Våra affischer är perfekta för att dekorera ditt hem eller kontor, och de är fantastiska presenter till vänner och familj. Kom igång idag och förverkliga dina idéer!

Ladda upp

Du kan ladda upp din bild till vårt verktyg. Du kan välja vilken bild som helst som du vill ha tryckt på din affisch. Du kan ladda upp din bild från din dator eller mobila enhet.

Justera

Du kan justera din bild så att den passar din affisch. Du kan beskära din bild så att den passar storleken på din affisch. Du kan också välja en ram till din affisch.

Köp

När du har laddat upp och justerat din bild kan du köpa din affisch. Vi trycker den åt dig och levererar en affisch som motsvarar dina förväntningar.

Nyheter & Bokhandel