Skip to main content

Gör din fotobok på din dator
Gör din fotobok i vår app

Fotobok på mindre än 10 minuter!


Välj om du vill göra din fotobok direkt här via webben eller via Solentro app. Vår app är perfekt för en ren fotobok med ingen eller lite text. Du använder bilderna direkt från din telefon och fotoboken designar sig själv. Har du redan ett konto hos Solentro? Ladda ner appen och logga in med dina befintliga inloggningsuppgifter.

Gör din fotobok på webben - perfekt när du vill ha full frihet att designa vilken typ av bok du vill. Webben erbjuder flera olika val av boktyper och storlekar. Även här kan du på ett automatiserat sätt göra din egen fotobok genom att välja att fotoboken ska fyllas automatiskt och du kan givetvis smidigt skriva texter hur du vill. Har du redan ett konto hos Solentro loggar du in uppe till höger, annars: Börja här

De fotoböcker du gör i appen är helt åtskilda och påverkar inte de böcker du redan har eller gör på ditt bokkonto på webben. Vår app är perfekt för en mer renodlad fotobok med ingen eller lite text och det går blixtsnabbt! Vår webblösning är perfekt när du vill ha full frihet att utforma vilken typ av bok du vill eller skriva mycket text!

Appen är tillgänglig för iOS och Android.

Fotoböcker passar inte bara utmärkt till att göra en släktbok, bröllopsbok, födelsedagsbok eller en resebok - du kan dessutom göra en minnesbok, bloggbok eller en sagobok!

Det är busenkelt att samla dina foton och designa din egen fotobok. Välj bland mängder av design och illustrationer - ladda upp egna bilder eller välj från vårt bildotek! Du har full kreativ frihet!

Vilken typ av bok vill du göra? Skapa din egen layout!

"Jag vill tacka för den fantastiskt fina fotoboken som jag fick idag. Jag blev så glad när jag fick se resultatet av mitt arbete. Än en gång STORT TACK!"
- Lena Stenström
#solentrostory
Låt dig inspireras

Vilken typ av bok vill du göra?

Fotobok - busenkelt att samla dina foton och designa din egen fotobok. Du har full kreativ frihet när du gör en egen fotobok eller ett fotoalbum!
Självpublicering - vi bistår med tryck- och publiceringstjänster. Du som författare äger alltid rättigheterna till dina egna böcker och behåller 100% av vinsten. Vi sköter all administration vilket endast innebär intäkter från din sida så att du som författare kan fokusera på att skriva, skapa och berätta - självpublicering har aldrig varit enklare!
ABC-bok - med lite fantasi så kan man göra sitt barns uppväxt lite roligare... det är bara din egen kreativitet som sätter gränserna – gör en egen bok du också!
Roman/dikt - gör en egen bok av alla dina texter och skrifter! Det är busenkelt att samla dina texter och designa din bok - gör en egen bok!
Födelsedagsbok - det var så det hela började, vi ville ge bort något unikt som gåva till vår far på hans födelsedag. Vi kontaktade vänner och familj, bad dem beskriva honom som person och satte samman texterna till en födelsedagsbok - gör en egen bok du också!
Bloggbok - oavsett vad du bloggar om så är det en fantastisk känsla att ha sin egen blogg tryckt som en riktig bok ståendes i bokhyllan - gör din egen bloggbok du också!
Bröllopsbok - varför skriva spretiga hälsningar i en gästbok på bröllopet när du kan göra en egen och personlig bröllopsbok! En uppskattad gåva på möhippan, svensexan eller bröllopsdagen - designa din egen bröllopsbok!
Minnesbok - när någon går ur tiden finns minnena kvar. Gör din egen minnesbok. Be omgivningen beskriva den bortgångne som person, samla texterna, dödsannonsen och begravningsakten och foton. Samlat i en riktigt vacker minnesbok.
Min första bok - lägg in text, ladda upp bilder, välj design och samla allt i en vacker bok av högsta kvalitet. Ett oslagbart minne för hela familjen - gör din egen "Min första bok" idag!
Receptbok - samla dina recept i en vacker receptbok eller köksbok av högsta kvalitet!
Projektarbete - gör en unik bok av ditt projektarbete. Gör boken i vårt system och använd de sidmallar, design och typsnitt som finns där, eller så kan du skapa din bok i valfritt redigeringsprogram!
Examensbok - bjud in klasskamrater att skriva en hälsning till dig och samla allt i egen studentbok/yearbook/klassbok/examensbok som blir till ett minne för livet.
Släktbok - samla din unika familjehistoria och ditt släktträd i en unik släktbok. Familjeboken blir till ett minne för livet både för dig och dina efterlevande - gör din egen släktbok hos Solentro idag!
Egenutgivning - det har aldrig någonsin varit enklare eller billigare att ge ut sin egen bok! Tack vare Solentro print-on-demand slipper du onödiga lager- och uppstartskostnader. Din bok blir omedelbart tillgänglig ute i bokhandeln hos t ex Bokus och CDON - vad väntar du på?
Avskedsbok - ge bort något som berör och blir till ett minne för livet - en egen avskedsbok! Vi vågar lova att en fotobok med personliga hälsningar och bilder från kollegorna är en mycket uppskattad gåva att få. Använd den emailbaserade bjud-in-tjänsten så skickas hälsningarna och fotona automatiskt rakt in i boken.
Mjukband Basic - vår Mjukband Basic är av högsta kvalitet och ett utmärkt val för den som exempelvis vill ge ut sin egen bok och som vill trycka många böcker med svart/vit inlaga på obestruket papper!
Dopbok - ge bort en vacker dopbok med personliga hälsningar och bilder som berör. Skriv ner roliga händelser och minnen från barnets tidiga väg i livet – barnets egen dopbok!
Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close