Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok, dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.

Solentro logga

SÅ HÄR GÖR DU EN EGEN BOK          BOKSTORLEKAR         BOKTYPER         LEVERANSTID         KONTAKT

#solentrostory – böcker att ha för evigt!

Bli inspirerad av varandra och skapa vackra böcker och fotoböcker att ha för evigt. Använd vår hashtag #solentrostory för att visa din senaste skapelse, inspirera andra och hitta inspiration till din nästa bok. Vi på Solentro är så imponerade av er kreativitet och älskar att se era böcker, fortsätt så!

#solentrostory


Min första bok
minnen från det första året


Kokbok
dina bästa recept


Semesterboken
bilder från din semester


Familjealbum
bilder på nära och kära


Bröllopsboken
de speciella ögonblicken


Lärobok för barn
gör kunskap kul

 
SKAPA DIN EGEN BOK
 
 

MÅNADENS TIPS

ANVÄND VIDEOS I DIN BOK

Är det ens möjligt? Ja, det är det!

1. Skapa en QR kod. (Till exempel här: http://goqr.me/)
2. Ladda ner den som en bild.
3. Ladda upp bilden till ditt bokkonto och dra in den till din bok.

QR-koden möjliggör att läsare kan använda sin telefon för att göra läsandet mer interaktivt. Ett exempel: du har gjort en bröllopsbok och vill dela med dig av en video från bröllopet som ni har lagt upp på t ex YouTube.

QR-koden länkas till klippet och med hjälp av läsarens mobiltelefon kan de med en enkel knapptryckning se videon direkt i mobilen!

 

@baby_olivers_journey

#SOLENTROSTORY

"Värdefulla minnen, fångade för alltid.

Jag är en stort fan av att ta massor med bilder av alla tillfällen i livet, och jag gör detta för en speciell anledning. Jag förlorade min pappa när jag var 21 år gammal och hade endast 2 foton på oss båda tillsammans. Förr hade vi varken sociala medier eller smartphones som vi har idag. Så allt jag har nu för att minnas honom är mina minnen av honom.

Att göra en bok på Solentro var så spännande. Jag tog i princip alla bilder från Olivers första 9 månader samlade i 1 bok att uppskatta för evigt.

Kvaliteten på boken är helt otrolig! Jag valde en hårdbunden bok och det är så värt att ta den. Och kvaliteten på fotona är fantastisk! Det ska bli så kul att visa denna boken för Oliver när han blir äldre."

 
Trustpilot
Trustpilot
Trustpilot
 
Levernstid

Leverans:
Cirka 1-2 veckor

1/2 priset!

Beställ mer än 1 exemplar av samma bok*

Få en bok gratis

Få en GRATIS bok: Bjud in en vän**

 
Hampus Schildfat

Hampus Schildfat
Grundare

Tobias Schildfat

Tobias Schildfat
Grundare

Varma hälsningar från alla oss på Solentro ☀️

FÖLJ OSS PÅ

FacebookInstagramYouTube
 

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobokfotoalbumbröllopsbokexamensbok (yearbook), dopbokminnesbok,
bloggbokavskedsbok, "min första bok", projektarbetefödelsedagsbokABC-bokkokbokegenutgivningsjälvpublicering.
- Enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus hos Solentro när du gör din egen bok eller fotobok.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund eller kontohavare hos Solentro.

 

* ½ priset! Beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! (OBS! Gäller ej BASIC där rabatten redan är inräknad i mängdbeställningen.). Obs! Gäller ej beställningar via Solentro app.

** Bjud in en vän och så fort som en av dem har använt sitt presentkort kommer du att få en bok eller fotobok gratis. Rabatten på 339 kr gäller endast böcker från ditt bokkonto och kan inte kombineras med andra erbjudanden, frakt tillkommer. Prisexempel: Maxi hårdband, 20 sidor, ordinarie pris 339 kr. Rabatten gäller för den första boken och du behöver inte beställa mer än en bok. Du kan addera fler sidor, byta bokstorlek eller boktyp och givetvis beställa fler böcker – du betalar endast eventuella mellanskillnaden. Obs! Gäller ej beställningar via Solentro app.