Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok, dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.

Solentro logga

SÅ HÄR GÖR DU EN EGEN BOK          BOKSTORLEKAR         BOKTYPER         LEVERANSTID         KONTAKT

FOTOBÖCKER
TILL DIN BOKHYLLA

Låt dina fotoböcker vara en vacker inredningsdetalj i ditt hem!
Här är tre anledningar till varför du bör förvara dina fotoböcker synliga:

Låt omslaget prydas av din vackraste bild, detta gör din fotobok till en tavla i sig!

Upplev din semester om och om igen genom att ha dina fotoböcker lättillgängliga!
Barn uppskattar att se bilder på sig själva för att minnas alla roliga stunder de har haft – låt barnen upptäcka fotoböckerna på egen hand!

 

MÅNADENS TIPS

SKAPA EN BOK AV DIN PDF

Har du redan färdiga sidor för en bok sparade som en PDF? Använd din PDF för att enkelt skapa en bok i vårt bokskaparsystem. Såhär går du tillväga:

Du kan skapa din egen design/layout för både omslag och inlaga. Tänk på att vårt system är byggt för att ta emot foton i JPEG-format. Minimum 300dpi men ju högre upplösning desto bättre. För att omvandla PDF till JPEG-filer kan du använda dig av följande sida: https://www.freepdfconvert.com. Ladda upp din PDF, klicka på "convert entire pages" och varje sida blir en egen JPEG-fil som sparas som en zip-fil.

Logga in på Solentro, ladda upp dina sidor i vårt system och klicka på "Egen bakgrund" eller "Sidmallar". Dra in önskad bild från MINA BILDER till ytan som visas eller på en heltäckande bild-sida. På så vis får du din bok precis så som du önskar - alltså, ladda upp materialet bild för bild och dra ut det till respektive sida i din bok i vårt system.

 

@momtoeleysa

#SOLENTROSTORY

"Jag älskar att ta bilder och sätta in dem i fotoalbum för att kolla tillbaka på alla härliga minnen som vi har skapat, och att göra detta genom Solentro har varit så bra.

Jag bestämde mig för att använda alla bilder från Eleysas födelsedag, från fotograferingen och från kalaset i boken. Jag älskar hur enkelt det var att organisera alla bilder och att använda Solentro."

 
Trustpilot
Trustpilot
Trustpilot
 
Levernstid

Leverans:
Cirka 1-2 veckor

1/2 priset!

Beställ mer än 1 exemplar av samma bok*

Få en bok gratis

Få en GRATIS bok: Bjud in en vän**

 
Hampus Schildfat

Hampus Schildfat
Grundare

Tobias Schildfat

Tobias Schildfat
Grundare

Hjärtliga hälsningar från alla oss på Solentro 💛

FÖLJ OSS PÅ

FacebookInstagramYouTube
 

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobokfotoalbumbröllopsbokexamensbok (yearbook), dopbokminnesbok,
bloggbokavskedsbok, "min första bok", projektarbetefödelsedagsbokABC-bokkokbokegenutgivningsjälvpublicering.
- Enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus hos Solentro när du gör din egen bok eller fotobok.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund eller kontohavare hos Solentro.

 

* ½ priset! Beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! (OBS! Gäller ej BASIC där rabatten redan är inräknad i mängdbeställningen.). Obs! Gäller ej beställningar via Solentro app.

** Bjud in en vän och så fort som en av dem har använt sitt presentkort kommer du att få en bok eller fotobok gratis. Rabatten på 339 kr gäller endast böcker från ditt bokkonto och kan inte kombineras med andra erbjudanden, frakt tillkommer. Prisexempel: Maxi hårdband, 20 sidor, ordinarie pris 339 kr. Rabatten gäller för den första boken och du behöver inte beställa mer än en bok. Du kan addera fler sidor, byta bokstorlek eller boktyp och givetvis beställa fler böcker – du betalar endast eventuella mellanskillnaden. Obs! Gäller ej beställningar via Solentro app.