Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok, dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.

www.solentro.se
NEW BOOK

Påskharen väntar runt hörnet och han har några ägg-xalterande nyheter till dig. Våren är äntligen här och många av oss vårstädar hemma inför påsk och detsamma gäller för våra produkter som genomgår en förändring.

Säg hej till vår nya produkt - Hårdband basic. Hårdband Basic har svart/vit inlaga och är perfekt för dig som skriver mycket texter och vill ha en stabil bok som håller länge.

Vår boktyp pocket säger hej då och kommer istället ersättas med Mjukband Basic, som är av mycket högre kvalitet än traditionella pocketböcker.

Några av våra produkter kommer att vara desamma men få ett nytt namn:
Hårdband är nu Hårdband Premium.
Mjukband är nu Mjukband Premium.


#Solentrostory - "Minnet av dig"

Skrivandet har alltid varit en del av mitt liv men jag har aldrig vågat visa mina berättelser för någon förut tills jag kände att detta är bra, detta vill jag andra ska få läsa! Med hjälp av min bästa vän Ida Kristoffersson fick jag inte bara råd och tips som hjälpte mig på vägen utan också hjälp med mina vackra omslag som är gjorda utav henne. Utan Ida skulle detta aldrig gått. 

Boken ”Minnet av dig” blev till när jag slog ihop tre världar med varandra – nutid, dåtid och framtid. Något jag själv aldrig läst om och jag hittade på en värld där jag fick styra och ställa. Självklart kryddade jag upp världen med lite kärlek, spänning och dramatik. Ingen kan stoppa min fantasi, det är min bok och min värld som du är välkommen till att ta del av.

Tack vare Solentro har jag kunnat dela ut tre böcker till mina vänner och familjemedlemmar som fått mig att vilja skriva mer. Jag utmanar mig själv varje gång och ingenting kan stoppa mig när jag väl börjat! - Olivia Warghed


Fantastiskt nöjda kunder!

Om du undrar över något när du gör din egen bok eller fotobok är du alltid välkommen att kontakta oss såväl vardag, kväll som helg. Kontakta oss här!


Våriga men kalla hälsningar!

/Bröderna Hampus & Tobias Schildfat, grundare

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok,
bloggbok, avskedsbok, "min första bok", projektarbete, födelsedagsbok, ABC-bok, kokbok, egenutgivning, självpublicering.

Enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus hos Solentro när du gör din egen bok eller fotobok.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund eller kontohavare hos Solentro.
Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här.
Avsluta din prenumeration? Klicka här.